2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
هی میخوام خودمو قانع کنم اونم حق داره ولی همیشه ته دلم ناراحتم که هرچی میگیرم اونم میخره

به شوهرت بگو درآمدی که با پدرش داره رو همون موقع که بدست میاد نصف کنن تو کارتهای جدا

اینجوری لازم نیست بهشون توضیح بدی واسه یه لباس خریدن 

هر کاری کردی نگو اصلا چه نیازه

هی میخوام خودمو قانع کنم اونم حق داره ولی همیشه ته دلم ناراحتم که هرچی میگیرم اونم میخره

حس بد که داری و حقم داری

ولی تو دلت نگهش دار

و بزرگش نکن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگه نخر؟ بگو من هر وقت هم سن تو شدم نمیخرمالان که جوانم دوست دارم خوشتیپ باشم و چیزای جدید بگی ...

نه مشکلی باهم نداریم همه ی حرفاشو به شوخی میزنه معمولا ک همون جا هم تموم میشه

لایک نکن جون مادرت 😑😐

حس بد که داری و حقم داریولی تو دلت نگهش دارو بزرگش نکن

شوهرمم همینو میگه ولی نمیدونم چیکار کنم میگه شراکتو بهم بزنم ولی میدونم پولی که الان درمیارن رو نمیتونه تنهایی دربیاره

لایک نکن جون مادرت 😑😐

نمیتونی نگی چی میخری؟ یابگو لازم داشتم پول برداشت کردیم یابگو پس اندازمه

در حد بیس سی تومن میشه نگف ولی خب امسال واسه زایمانم یه دست بند تقریبا ۸۰ تومن گرفته چون حساب مشترک دارن خب پدرشوهرم میپرسه واسه چی پول برداشت کرده حالا میدونم اندازه همین پول مادر شوهرم واسه خودش هم یچی میگیره 

لایک نکن جون مادرت 😑😐

سخت نگیر عزیزم اینقد مشکلات بزرگتر هست که این چیزا وسواسه فکریه تا مشکل،مهم شوهرته که انگاری حواسش ب ...

اره خدارو شکر مرد خیلی خوبیه اولویت اولش منم ولی اونم میگه نمیتونم بگم شما خرج نکنین چون همه چی واسه پدرشوهرمه

لایک نکن جون مادرت 😑😐

به شوهرت بگو درآمدی که با پدرش داره رو همون موقع که بدست میاد نصف کنن تو کارتهای جدااینجوری لازم نیس ...

نمیشه متاسفانه وگرنه خیلی خوب میشد 

لایک نکن جون مادرت 😑😐

حسابارو جداکنید

چن ساله درآمدی که از خرید.و فروش دارن به این حساب واریز میشه و میگن این طوری حساب کتاب دستمونه و بهتر میتونن خونه ای ماشینی چیزی بگیرن اگه پول دو نصف بشه هیچ کدوم نمیتونن پیشرفت کنن 

لایک نکن جون مادرت 😑😐