2777
2789
عنوان

حسادت دوستم

272 بازدید | 16 پست

دوست صمیمیه ۸ ساله دوستیم باهم اما تو بعضی چیزا واقعا میفهمم حس حسادتش رو

مثلا سر این ک امسال قراره من برم دانشگاه و اون پشت کنکور مونده وقتی حرف دانشگاه میزدم ک میخوام برم فلان 

ناراحت میشه قیافش ی جوری میشه 

یا ی چیزی میگیرم گاهی وقتا نوع تبریک گفتنش فرق داره 

نمیدونم واقعا چرا اینطوری خیلی دوستش دارم از همه نظر مثل منه اما این رفتارش واقعا اذیتم میکنه

شاید اگه توهم بودی یکم حس بدی داشتی درک کن بذار پای فشاری که داره بهش میاد ازپشت موندن،دیگه دانشگاه هم که رفتی روابطت باهاش بهم میخوره به نظرم چون تو دانشجویی اون مدرسه ای 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنجکاو شدم بدونم چه رشته ای قبول شدی

هنوز جواب انتخاب رشته ها نیومده اما تو شهر خودم میتونم چیز خوبی بیارم مشاورم گفت 

اینو ک بهش گفتم ناراحت شد رفت تو فکر

شاید اگه توهم بودی یکم حس بدی داشتی درک کن بذار پای فشاری که داره بهش میاد ازپشت موندن،دیگه دانشگاه ...

خیلی بهش دلداری میدم سر این موضوع و کمک میکنم حالش خوب باشع تمام سعیم رو میکنم بهش امید میدم ک قبول میشی فلانه یکم سخته تحمل کن 

هنوز جواب انتخاب رشته ها نیومده اما تو شهر خودم میتونم چیز خوبی بیارم مشاورم گفت اینو ک بهش گفتم نار ...

بنظرم راجع به انتخاب رشته و قبولیت حرف نزن باهاش اونم گناه داره 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الان اونم یک تاپیک میزنه میگه دوستم فخر میفروشه ، خودش قبول شده من قبول نشدم همش در مورد دانشگاه جلو من حرف میزنه ، منم ناراحت میشم که قبول نشدم دوستم این اخلاقش خیلی بده 🤔

آقا هستم 

الان اونم یک تاپیک میزنه میگه دوستم فخر میفروشه ، خودش قبول شده من قبول نشدم همش در مورد دانشگاه جلو ...

من صحبت نکردم خواهرش ازم پرسید جلوش من هیج وقت راجب درسم هیچی نمیگم 

بنظرم راجع به انتخاب رشته و قبولیت حرف نزن باهاش اونم گناه داره

من چیزی نمیگم جلوش خواهرش ازم میپرسه جلو خودش هرسری هم حرفش شده خواهرش پرسیده ازم من هیچ وقت راجب درس جلو کسی تا ازم نپرسن چیزی نمیگم 

من صحبت نکردم خواهرش ازم پرسید جلوش من هیج وقت راجب درسم هیچی نمیگم

این مورد به نظرم حق داشته ناراحت بشه ، هر کسی باشه ببینه دوستش قبول شده خودش نه ناراحت میشه.  ناراحت بخاطر قبولی دوستش نیست بخاطر اینکه خودش قبول نشده ، ادم حسود همیشه گره میندازه تو کارت یا با زبونش یا با رفتارش یا پشت سرت  این موارد بوده؟

آقا هستم