2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو دوران عقد من از دست پدرشوهرم خیلی عصبانی بودم چون پولای شوهرمو میگرفت وخرج میکرد طبق رسومی که دارن اون موقعا وضعمون خیلی خوب نبود یبار پیام دادم و چنتا فحش پشت سر پدرشوهرم دادم که از شدت عصبانیت بود داشت پرو بازی در میاورد هرچند منم زیاده روی کردم بعد عمه ی همسرم خونشون مهمون بود چنسال فقط از شوهرم بزرگتره به خودش اجازه داده بود بره سر گوشی شوهرم و تمام اس ام اسای منو خونده بود

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
تو دوران عقد من از دست پدرشوهرم خیلی عصبانی بودم چون پولای شوهرمو میگرفت وخرج میکرد طبق رسومی که دار ...

وای😑

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

من

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بعدشم رفته بود گذاشته بود کف دست پدرشوهرم و مادرشوهرمو بقیه فامیل....فکر میکرد گوشی برادرزادشه حق داره بره این یه مورد مورد بعدی من سر جریان عروسی نتونستم شکممو کلا اب کنم اون موقعا پرخوری عصبی داشتم این عمه جلو مهمونا دست کشید رو شکمم و گفت چرا اینو اب نکردی منم داغ دلم تازه شد خب خودمم ناراحت بودم از این جریان ولی کار اونم بی فرهنگی تمام بود جلو بقیه🤔😟😞

بعدشم رفته بود گذاشته بود کف دست پدرشوهرم و مادرشوهرمو بقیه فامیل....فکر میکرد گوشی برادرزادشه حق دا ...

وای چرا جوابشو ندادی

شوهرت باید سرگوشیش باهاش دعوا میکرد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بعدشم شوهرم عمه هاشو خیلی دوست داره خصوصا این اخری رو

یبار به شوهرم یه پیراهن قرمز با قلب های بزرگ هدیه داده بود

حالا هروقت حرف این عمه میشه من از کوره در میرم و شوهرم ازش حمایت میکنه هیچوقت نشد بگه میدونم حق با تو هست و کار اون زشت بوده همدردی نمیکنه و ازش دفاع میکنه