2777
2789
عنوان

درد دل

219 بازدید | 18 پست

چرا يه مدت بعد ازدواج ادم دچار روزمرگي و پوچي ميشه

حس ميكنه اون ادم سابق نيس

خيلي كارا رو نميكنه

خيلي كارا رو نميتونه انجام بده!

تصورش از ازدواج مكمل شدن بوده يا فكر ميكرده از اين يكنواختي دوران مجردي خلاص مييشه... 

كلاً چرا باورايي كه راجع به بيشتر مورداي اطرافمون داريم يكي نميشه!!!!

چون باورامون همیشه درست نیست 

و اینکه تو تمام مراحل زندگی ادم یه وقتایی دچار یکنواختی میشه فقط شامل ازدواج و بچه دار شدن نمیشه 

روحیات ادم تغییر میکنه و یه وقتی پشیمون میشه از اینکه ازدواج کرده یه زمانی هم خوشحاله از انتخابش

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموما این حالت بیشتر برای افرادی پیش میاد

ک 

همه ی خواسته ها و آرزوهاشون رو 

در ازدواج کردن و رسیدن ب همسرشون میدیدن

در حالیکه

دیدگاه درست برای ازدواج اینه ک

زن و شوهر ؛ هر دو باعث پیشرفت هم بشن( بهم کمک کنن تا ب اهدافشون برسن)

و باله پرواز هم باشن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چون باورامون همیشه درست نیست  و اینکه تو تمام مراحل زندگی ادم یه وقتایی دچار یکنواختی میشه فقط ...

اره احساساتمون كه متغييره ولي بيشتر وقتا حس ميكنم دچار يكنواختي شدم سعي ميكنم سرگرم باشم اما اخرش شاد نيستم

عموما این حالت بیشتر برای افرادی پیش میاد ک  همه ی خواسته ها و آرزوهاشون رو  در ازدواج ...

كاملاً درسته موافقم

شايدم تفاوت تو بعضي چيزا بزنه تو ذوق ادم مثه فرهنگ و رسم و رسوما

كاملاً درسته موافقم شايدم تفاوت تو بعضي چيزا بزنه تو ذوق ادم مثه فرهنگ و رسم و رسوما

دقیقا عزیزم روحیات و شناخت تو سال اول با سالهای بعد تفاوتش خیلی زیاده مثل تحصیلات تو مقطع ابتدایی و دبیرستان 

دقیقا عزیزم روحیات و شناخت تو سال اول با سالهای بعد تفاوتش خیلی زیاده مثل تحصیلات تو مقطع ابتدایی و ...

قبول دارم سال هاي اول بحث و اختلافا بيشتره ولي موضوع اينه كه الان بيشتر از اينكه سرخوش و سرگرم باشم فكر اينم كه چرا بي انگيزم 

خیلی دوس دارم یکی داشتم عین خودم نمیگم خوبم نه اصلا ولی برا شوهرم هر کاری کردم و میکنم نمیدونم دلم گ ...

بعضي وقتا شوهرمون خوبه خانوادش مشكل دارن يا برعكس بعضي وقتا مشكل از خودمونه بعضي وقتا اطرافيان حالتو بد ميكنن بعضي وقتا ارزو ميكني پر بكشي بري جاي ديگه

قبول دارم سال هاي اول بحث و اختلافا بيشتره ولي موضوع اينه كه الان بيشتر از اينكه سرخوش و سرگرم باشم ...

این و باید از خودت بپرسی عزیزم 

چی باعث شده که اینطور بشی 

من وقتی این حالت بهم دست میده واسه خودم چند تا برنامه میریزم هر کدومشون حالم و بهتر کنه به همون سمت میرم 

من از اول ميدونستم تفاوت هاي زيادي هست ولي بخاطر مورداي خوبي كه هم وجود داشت قبول كردم نميدونم مشكل دقيقا كجاس فقط ميدونم شخصيت و فرهنگ تفاوت اصليه كه الان وجود داره 

بعضي وقتا شوهرمون خوبه خانوادش مشكل دارن يا برعكس بعضي وقتا مشكل از خودمونه بعضي وقتا اطرافيان حالتو ...

من خیلی دعا کردم بمیرم نمیدونم چرا نمردم تا الان 🤔

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد
2790
2778
2791
2779
2792