2821
2789
عنوان

رفیق نامرد

72 بازدید | 8 پست

چطور یه یکی از خواهر براش بیشتر میشی براش همه کار میکنی ولی تهش میبینی اون شبی که پیام تو رو سین نکرده تا چند دقیقه بعد داشته با کسی که نصف تو براش قدمت داره حرف میزنه میبینی به تو نگفته منتظر پیامم بمون به کسی گفته که مدت زیادی بعد تو وارد زندگیش شده 

من واقعا برا دوست همه کار کردم حتی مشکل داشت پاشدم براش گوشی بردم تولد گرفتم محبت کردم ولی تهش که به مشکل خورد تو شات پیاما دیدم اون تایمی که سین نزده پیام منو داشته با کس دیگه درد و دل میکرده و یه چیزایی گفته وه اون نشده برا من بفرسته از اون ناراحت نشدم ها از خودم ناراحت شدم که چرا باید صدم رو برا کسی بزارم و طرف منو مقابل خودش بدونه😭😭 

انقدر ازاین موردا براهممون پیش میاد درس میشن برامون 

من دیدم دوتا دوست براهم می مردن سریه سوتفاهم شدن دشمن هم پشت هم کلی حرف میزدن انگار نه انگار یه روزی رفیق بودن

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انقدر ازاین موردا براهممون پیش میاد درس میشن برامون من دیدم دوتا دوست براهم می مردن سریه سوتفاهم شدن ...

من سو تفاهمی نشد ها حتی مشکلی نداشتیم حتی دیدم که اون رو در جریان مشکلات و دعوا های رابطش گذاشته بود ولی از من پنهان میکرد جو پیاماش یه جوری بود که با من هیچوقت نبوده با گوشی که من قایمکی براش برم به اون دوستی که جدید بود داشت درد و دل میکرد 

ای بابا ادما حریم شخصی دارن برای خودشون فکر کردم چیکار کرده حالا بدبخت اینقدر بچه سال نباش

اخه میدونی ۸ ساله من براش همه کار کردم ها همیشه هواشو داشتم حتی قایمکی به جون خریدم گوشی براش بردم سوپرایزش کردم ولی تهش اینجوری ببینی خیلی بده

خیلی بده ادم وقتی برا کسی صدت رو میزاری انتظاری داری هنونجوری باشه برات بارها متوجه این رفتارا میشدم ها که هیچوقت به من زنگ نمیزد به اون زنگ میزد به من پیام نمیداد و به اون میداد اونو جور دیگه سیو میکرد در صورتی که قبل اومدن فرد جدید ما مث خواهر بودیم برا هم یهو این اومد همه چی تغییر کرد 

عزیزم خودت جواب خودت رو داری میدیهیچوقت صد خودت رو برای کسی نزار مطمئن باش تکراری میشی دورت بگردم

کاش براش نمیزاشتم کاش ای کاش میشد بزارم خودش مشکلشو حل کنه خودش باشه اونیکه نقطه ارامشش هست برا درد و دل

2823
2791
2779
2792