2777
2789
عنوان

ژل لب و چونه

151 بازدید | 27 پست

بنظرتون بزنم یا ن اولین بارم هست

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
منم نوبت دارم واسه چند روز دیگه نمیدونم چونه رو هم بزنم یا ن

استرس دارم خوب میشم یا نه! ماندگاریش چقدره ؟! ترمیم رایگان یا باز هزینه داره

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نوبت دارم واسه چند روز دیگه نمیدونم چونه رو هم بزنم یا ن

من چند بار نوبت کنسل کردم اما خوب از سرم نمیفته؛ بنظرت لب چ مدل بزنم خودت میخوای چ مدل بزنی لب من خودش حجم داره یعنی باریک نیست 

استرس دارم خوب میشم یا نه! ماندگاریش چقدره ؟! ترمیم رایگان یا باز هزینه داره

من قبلا فقط لبمو زدم نه دیگه همون یه بارو حساب میکنه ترمیم از قبل حساب شده س دکتر من ک اینطوری بود،ماندگاریشم تا یکسال حتی بیشترم بود،،من الان خیلی نمیتونم هزینه کنم ولی دوست دارم لب و چونه رو باهم بزنم ی کم تغییر کنم

من قبلا فقط لبمو زدم نه دیگه همون یه بارو حساب میکنه ترمیم از قبل حساب شده س دکتر من ک اینطوری بود،م ...

لب ک زدی چند وقت بعدش رفتی برای ترمیم! 

با یه دکتر که حرفش و کارش رو قبول داری مشورت کن ببین نظرش چیه 

این چیزا به حالت چهره بستگی داره به یکی میاد به یکی نمیاد 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من که قبلا گفتم روسی باشه اردکی نشه دکترم کار بلد بود خوب شد هر کی میدید تعریف میکرد

منم همین مدل مد نظرم و همه بهم گفتن روسی بیشتر میاد بهت ! من تعریف نباشه بینی خیلی خوبه بدون عمل هرجا میرم میگن کجا عمل کردی؛ نچرال خودش قشنگه خواستم لبم یکم ژل بزنم  ن جوری که مصنوعی بشم

بیست روز

اولش خیلی ورم اینا داشت من می‌خوام برم عروسی بعد این ایام؛ چند روز قبلش بزنم 

اسی نوبت گرفتی؟؟ چقد میشه هزینه ت

هزینه ها رو که می‌دونم لب مثلا پنج! نورامیس؛ یه سی سی 

مثل منی که 😄 دکتر خوب برو

دقیقا ؛ می‌خوام دختر خوب برم تا الان هیچ کاری نکردم نمی‌خوام گند بزنم چند سال دو دلم