2777
2789
عنوان

جن زدگی

123 بازدید | 8 پست

کسی از شماها جن دیده تاحالا؟؟ من یکی از دوستام تازه اشنا شدم باهاش سید هستش و چندبار گفته که بارها دیده که اجنه دم صبح میان به خوابش و میگفت که معمولا خیلیا میبینن!! خواستم ببینم کسی از شما هس اطلاعاتی راجب این موضوع داشته باشه؟ و اون شخص مطمعنم دروغ نمیگه 

نه والله ندیدیم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

من دوبار واضح دیدم.چندین بارم توی حالت خوابو بیداری..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمدونم بخدا

منم ی دوستی داشتم  ادعاش میشد با اجنه درارتباطه

من اصلا باور نمیکردم

یکروز اتفاقی پیج‌شو تو اینستا پیدا کردم

دیدم پای پست هاش ی عده کامنت گذاشتن ک دمت گرم زندگیمو نجات دادی..   استاد با کاری ک کردی مشکلم حل شد

و از اینجور حرفا

کرک و پرم ریخت

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

من دوبار واضح دیدم.چندین بارم توی حالت خوابو بیداری..

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ که چجوری بودن جنسیت داشتن یا نه کاری میکردن یا نه یا اصلا چیشد که دیدی کار خاصی کردی یا اتفاقی دیدی؟