2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته بعد اگه تیزهوشان قبول شدم خوشبختم اگه نشدم بدون بدبختم

ان شاءالله قبول میشی عزیزم...

بهترین هابرات رقم میخوره

مگرمیشوددلی رابشکنی ودلت شکسته نشود؟؟!!!

آره 💃💃💃💃

همین که از خوانواده سمییم دورم (جز مامانم )

دارم درس میخونم

کارای دوبلوری میکنم 

کار میکنم 

با دوستام میرم بیرون

و وقت میگذرونم با خودم خوشحالم و خوشبخت چون دارم از لحظه به لحظه زندگیم استفاده میکنم هم برای پیشرفت هم خوشحالی

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

ان شاءالله قبول میشی عزیزم...بهترین هابرات رقم میخوره

مرسی عزیزم ، انشاءالله 

دیگه واقعا خسته شدم همه ی فکر و ذکرم شده قبول میشم یا نه من تا هفته بعد موهام سفید میشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

نمی‌دونم... احتمالا آره 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

آره 💃💃💃💃همین که از خوانواده سمییم دورم (جز مامانم )دارم درس میخونمکارای دوبلوری میکنم کار میکنم ...

خداروشکر...

ان شاءالله بهترینابرات رقم بخوره...

خوشحالم برات عزیزم

مرسی عزیزم ، انشاءالله دیگه واقعا خسته شدم همه ی فکر و ذکرم شده قبول میشم یا نه من تا هفته بعد موهام ...

۱۰تاصلوات واسه قبولیت فرستادم...

ان شاءالله قبول میشی اگه قبول شدی بیا بهم بگو