2777
2789
عنوان

شکاک شدم 😑

79 بازدید | 9 پست

من ۱۰ ماهه عقد کردم ک بعد عقدمون به دلایلی مادرشوهرم و پدرشوهرم ب خونه ی دیگه ای نقل مکان کردن و خونه ای که قبلا زندگی میکردن رو دادن ب شوهرم ک برادرشوهرم 

برادرشوهرم مجرده و چند ماهی میشه که داخل خونه یه کسب و کار با دوستش راه انداخته، شوهرم به بهانه اینکه دوست برادشوهرم بیشتر‌ مواقع برای کار تو خونه س‌ نمیذاره من به اونجا رفت و آمدی داشته باشم، خودشم هفته ای یه شب میاد خونه ما که پیش هم باشیم 

دیروز صبح که بیرون بودیم ب طور اتفاقی شوهرم یه وسیله ای خونه شون جا گذاشته بود وقتی رفتیم در خونه دیدم برادرشوهرم و دوستش و ۵ تا دختر تو خونه خوابیدن

شوهرم به بهانه کار برادرش نمیذاره اونجا حتی رفت و امد داشته باشم به خاطر همین حسم اینه که هر شب تو خونه شون همین اوضاعه ولی شوهرم همش میگه نه تو ب من شک داری اینجوری میگی و برادرم وقتی من نباشم دختر میاره تو خونه 

میشه لطفا راهنمایی کنین من چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت چی میگهخیلی این قضیه اذیت کنندس حق داری ولی همه چی برمیگدره به شناختت از شوهرت لعنت به روزگار 5 ...

از یه طرف بدبین شدم بهش 

از یه طرف هم میگم اگه نمیخواست بفهمم نمی‌برد منو داخل که ببینم خونه شون چه اوضاعیه 😑

ایشالله که چیزه بدی نباشه و فقط وفا دار خودته تا ابد 

ولی یجوری باید دلتو اروم کنی چون هی این مسعله اذیتت میکنه

مثلا میتونی بهش بگی برات اذیت کننده اونجا رفت امد میکنه با مهربونی بگی اون درک میکنه ولی اصلا نباید با لحن بد بگی یجوری ک درکت کنه باور کن هیچ کاره بدی هم ک نکرده باشه همین که اونجا میره میاد ترو عذاب میده میفهمم

یه طوری به روش خودت با شناخت از شوهرت ک داری باید درساش کنی چون هیچ خوب نیست اینجور چیزا بین زن شوهر باشه شک بدترین چیز...

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

ایشالله که چیزه بدی نباشه و فقط وفا دار خودته تا ابد ولی یجوری باید دلتو اروم کنی چون هی این مسعله ا ...

ممنونم از راهنمایی تون 🥺 واقعا همین جوره این موضوع خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی هم تو دوران عقدیم و ممکنه تا زمان عروسی همین اوضاع باشه🥲😞

ممنونم از راهنمایی تون 🥺 واقعا همین جوره این موضوع خیلی داره اذیتم میکنه از طرفی هم تو دوران عقدیم ...

گلم خواهش میکنم ❤️

همیشه بایددد یه چیزو بدونی یه تعهد یه قول یه حس که بین تون باید روز ب روز مستحکم تر شه درسته میگی تا عروسی کنیم اما این کافی نیست تا دل آدم اروم شه باید اون دل متعهدو براهم درست کنید ک دیگه ارامش همیشگی و عشقو باهم تجربه کنید 

من حس خوبی دارم نسبت بهتون و چیز بدی حس نکردم اما غمه تو درک کردم گلم ایشالله یه عمررر کنار هم ارامش دل هم باشین 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂