2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063351 بازدید | 355321 پست
الهی به روزهای عزیز که به خواستت برسی،هرچی خیره برای شما و همه پیش بیاد.امیدوارم فقط بهترینها باشه ❤ ...

ممنون عشقم الهی امین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من همیشه از خدا میخواستم پسر بهم بده،ولی از موقعی که اقدام جدی کردم فقط خدا رو به بزرگیش و‌جلال و‌عظ ...

افرین درستشم همینه رز جان.ان شااله به ارزوت برسی وخواستت با صلاح خدا یکی باشه عزیزم

من همیشه از خدا میخواستم پسر بهم بده،ولی از موقعی که اقدام جدی کردم فقط خدا رو به بزرگیش و‌جلال و‌عظ ...

راستش از وقتی اقدامم نگرفت و گفتن باید عمل کنم و بخاطر سنم ممکنه کلی مشکل واسه رحم یا تخمدانم بیاد 

منم دلم فقط نی نی میخواد😔

هرچی که خدا برام صلاح بدونه فقط سالم باشه

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
راستش از وقتی اقدامم نگرفت و گفتن باید عمل کنم و بخاطر سنم ممکنه کلی مشکل واسه رحم یا تخمدانم بیاد&n ...

الهی امین 

انشالله  به همه ی خواسته هات برسی عزیزدلم.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
منم چند روزه همینم😒امروز ٢٣سیکلم هستم

ان شاالله شما بارداری به حق این ماه عزیز     

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
خیلی ها بارژیم پسردار شدن و یه عده هم با رژیم نشدن , همش دست خداست .فقط ivf صد در صد هست .  منم ...

بله سی سالمه یه پرنسس گوگولی دارم برای دومی میخوام ناز گلم مثل من داداش داشته باشه. شما تجربه تعیین جنسیت را ندارید؟

بله سی سالمه یه پرنسس گوگولی دارم برای دومی میخوام ناز گلم مثل من داداش داشته باشه. شما تجربه تعیین ...

عزیزم بزن روی کلمه ی رژیم 

تجربیات بچه ها هستش

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
نمیدونم والا  توکل بخدا خودش دل همه رو شاد کنه دل منم شاد کنه  توام دعا کن عزیزم

عزیزم انشاا... دل شما و همه دوستان شاد بشه تو این ماه مبارک     

عاشقتونم نازنین های من

بله سی سالمه یه پرنسس گوگولی دارم برای دومی میخوام ناز گلم مثل من داداش داشته باشه. شما تجربه تعیین ...

خودم که پارسال رژیم میگرفتم , ولی کسایی دیدم با رژیم پسر دار شدن و خیلی ها هم دیدم با رژیم هم دختر دار شدن , فقط یکی از آشناهامون ivf انجام داد الان بچش پسره . حالا شما تلاش خودتون بکنین انشاا... که موفق بشین . 

عاشقتونم نازنین های من

واقعا فاصله کم بین بچه ها خیلی خ‌به ولی ویتی مادر هنوزز ب قولی ادم قبل نشده ب نظرم صحیح نیست برای با ...

خیلی ممنون عزیزم، لطف داری، خدا کنه قوی باشم، نیستم هدی... ولی دوست دارم مادر خوبی باشم و بچه‌م تنها نمونه، خدا قدرت و توانشو بهمون بده...

در پناه خدا باشی پسرکم👶💗
عزیزم بزن روی کلمه ی رژیم  تجربیات بچه ها هستش

عزیزم افرین این خیلی عالیه منم همینو از خدا میخام توکل کنیم و دلمونو بسپریم بخدا  😊

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..