2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061315 بازدید | 355309 پست
دقیقا عزیزم همینه که شما میفرمایی،بهش هرچی میگم میگه بله،اینطوری هم که میگی خوبه،بهش میگم خانوم دکتر ...

کار خوبی میکنی بسپار به خدا 

ما که همه هرچقدر هم تلاش کنیم باید بسپاریم به خودش پس از اول به خدا اعتماد کن و مطمئن باش که صلاحت در پیش انشالله که شما هم حاجت روا بشی 

برای من هم دعا کن 

خودمم هاله شومیبینم ولی خیلی استرس دارم.امضاموخوندی؟

عزیزم‌

انشالله ماه اخر انتظارت باشه و‌با ی بتای عالی بیایی و‌خوشحالمون کنی.❤️❤️❤️🙏🙏🙏

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کار خوبی میکنی بسپار به خدا  ما که همه هرچقدر هم تلاش کنیم باید بسپاریم به خودش پس از اول به خ ...

انشالله به خواسته ی دل و قلبت برسی.❤️❤️❤️

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عزیزم‌ انشالله ماه اخر انتظارت باشه و‌با ی بتای عالی بیایی و‌خوشحالمون کنی.❤️❤️❤️🙏🙏🙏

انشاالله عزیزم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عزیزم روز اول پریودی روزی هستش که شما خون قرمز ببینی 

یعنی اگه فردا خونریزیم شروع بشه فردا میشه روز اول درسته؟؟؟؟؟ بعدش فدات بشم پماد واژینالو تو قاعدگیم باید استفاده کنیم؟؟؟؟

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
میگما من تاحالا کیت استفاده نکردم.کی بزارم؟چ ساعتایی در روز بزارم یا فرق نمیکنه؟

عزیزم از ۵ روز بعد از تمام شدن پریودیت دیگه باید کیت بذاری 

کیت هم به این صورت که ادرار اول را باید تخلیه کنی ادرار دوم که نوشیدنی و مایعات زیاد نخورده باشی از کیت استفاده میکنی 

طریقه استفاده اش هم تو بروشور هست یک دقیقه تا نشانگرش داخل ادرارت قرار میدی بعد در میاری و بعد از خشک شدنش اگه دو خط بشه نزدیک تخمک گذاری 

رژیم#  

عزیزم در مورد چیزای دیگه که من واقعا مطمئن نیستم ولی در مورد تخمک بهت تضمین صددرصد میدم که فولی چپ و ...

عزیزم اون آزمایشی که من گذاشتمو میشه ببینی اگه سر در میاری از آز اسپرم بهم جواب بدی؟ممنون میشم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *
@دینا65     سلام دینا جان خوبی عزیزم بیا بهمون سر بزن دلمون برات تنگ شده❤️❤️ ‍

سلام افسانه جون...پسملیمون چطوره😍😍😍

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
@دینا65     سلام دینا جان خوبی عزیزم بیا بهمون سر بزن دلمون برات تنگ شده❤️❤️ ‍

افسانه جون اون آزی که گذاشتمو میشه ببینی؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *
یعنی اگه فردا خونریزیم شروع بشه فردا میشه روز اول درسته؟؟؟؟؟ بعدش فدات بشم پماد واژینالو تو قاعدگیم ...

اره عزیزم 

پماد را که فکر نکنم استفاده بشه کرد اگه عفونت داری آویشن بخور هم گرم هم واسه عفونت خوبه زیاد نخور که گرمی زیاد خونریزیت را کم میکنه 

اره عزیزم  پماد را که فکر نکنم استفاده بشه کرد اگه عفونت داری آویشن بخور هم گرم هم واسه عفونت ...

باشه چشم ممنون

آخه تو بروشورش نوشتع تو دوران قاعدگیم استفاده بشه گفتم ببینم واقعا استفاده کنم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز