2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061331 بازدید | 355309 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام.میشه منم تو جمعتون بپذیرین.من یع دختر ناز3/5ساله دارم.شوهرمم تک پسره.دوست دارم بچه دومم اگه خدا ...

عزیزم بزن روی کلمه ی رژیم ،اونا رو‌بخون و شرح اقدام بعضی خانوما رو‌نوشته.

موقق باشی 

راجع به کیت و‌سونو و تعیین روز تخمک گذاریت هم سوال داشتی بیا توی گروه بپرس عزیزم.

رژیم#  

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
دوستاي عزيزم دخترخالم نذر كرده بود كه اگه بچش پسر بشه اسمشو بذاره محمد، الان بچش پسره ولي شوهرش راض ...

تا اونجایی ک من میدونم نذر باید پدر بچه نیت کنه و این که زن به تنهایی یه نذر گردن بگیره اونم همچین چیزی از ریشه نذرش غلط.. بازم بره از یه نفر ک به علمش مطمن بپرسه 

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
تا اونجایی ک من میدونم نذر باید پدر بچه نیت کنه و این که زن به تنهایی یه نذر گردن بگیره اونم همچین چ ...

مرسي عزيزم، 

مرجع تقليدش گفته نذر كردن آداب و دعا داره اصلاً اينجوري نيست كه راحت نذر كني و تنها تصميم بگيري، ولي الان خيلي ناراحته ميگه نكنه اتفاقي واسه بچش بيوفته. 

حتما عزیز دلم 😍 😘 😍 تو هم منو دعا کن که صحیح و سلامت بغل بگیرمش. 

انشاالله بحق غريب الغربا پسرت بسلامتي بجمعتون اضافه ميشه عزيزم😢😍

خدايا من ايمان دارم به اينكه هركه دلش هوايي تو شود،توهوايش را داري
عزیزم برای دلخوشیم میگی یا واقعنی؟؟ چرا بنظرت این تاخیر اتفاق میفته؟ دلیل علمی داره؟ خواهش میکنم خ ...

نه عزیزم واقعا میگم چون دوستانی داشتم که بارداری خارج رحمی داشتن.

دلیل خاصی نميشه براش اوورد. 

مثل همون انتظار بارداری ميمونه. 

عزيزم دقیقا حالت رو درک میکنم که چی ميگي. از صمیم قلبم برات دعا میکنم که خبر بارداریت رو بدی به زودي 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز