2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061292 بازدید | 355309 پست
بله واقعا روزهاي انتظار خيلي سخت ميگذره و الان از شروع اقدام يك سال و نيم ميگذره و از سقط دو سال و م ...

محیا جان شماهم مگه سقط داشتی😢😢چند هفته بودی؟و اینکه چند ماه بعداز سقط مجدد اقدام کردی؟

خيلي ممنونم از توضيحت عزيزم، داروها رو گرفتي برام ميگي چيا بوده؟ ازمايشات كامل ايمني و انعقادي دادي؟

حتما عزیزم.خییلی از فاکتورا رو واسم چک کرد. از دیابت و کم خونی گرفته تا ازمایش ادرار ٢۴ساعته که بببینه دفع پروتئین داشتم یا نه .قصدش از این ازمایش بیشتر این بود که علت سقطم رو بفهمه.حالا اگه مایل بودی ادرس دکترو واست میفرستم اگه خواستی برو ببین چجور دکتریه.اینقدم که باخداست انرژی مثبت ازش میباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر امینی خواه تو ستارخان خیلی دکتر خوبیه.البته من فقط دوبار پیششون ویزیت شدم که تو همین دو جلسه م ...

عزیزم دکترت تعیین جنسیتم میکنه

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

سلام دوستان عزیزم من اگر انشالله فروردین قصد اقدام داشته باشم از کی باید شروع کنم بنظرتون برم دکتر یا نه

چیکارا باید کنم میشه راهنماییم کنید

حتما عزیزم.خییلی از فاکتورا رو واسم چک کرد. از دیابت و کم خونی گرفته تا ازمایش ادرار ٢۴ساعته که بببی ...

با اینکه ازم دوره ولی ادرسش میزاری

من کنعانی میرم یوسف اباد اما زیاد راضی نبستم

سلام دوستای گلم❤️ به امیدا خدا فردا ۷ صبح سزارین میشم🥰 دعا گوی همه ی منتظرا و باردارا هستم🙏 از اول ...

عزیزم انشالله که زایمان راحتی داشته باشی و نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل بگیری😍😍😍😍😚😚

منم فردا تولدمه، توروخدا برام دعا کن انشالله خدای مهربون ی کادوی خوب بهم هدیه کنه و منم زود زود مامان بشم😢😢😢😢

هدي جون من خيلي آزرده شدم به خاطر اينهمه مدت انتظار، واقعا اگر نخوام بگم وحشتناك بايد بگم بسيار سخته ...

سلام عزیزم

دکتر پاکروش رو نمیشناسم محیا جون، تو‌ک نازا نیستی دختر فقط ی خورده دوره انتظارت طولانی شده ولی در کل اگر می خوای پیش دکتری ک نازاها میرن و باردار میشن بری دکتر اقصی دکتر عالیه ای هستش!مرد هستش..دکتر عمید هم ک دیگه خودم دارم میرم و ازش راضیم!

انقدر ناامید نباش عزیز دلم اول توکل کن ب خدا،بعد پیش ی دکتر خوب بری مشکلت حل میشه!! استرس هم ممنوع 

و اگر برای تو خیری بخواهد،فضل او را هیچ بازدارنده ای نخواهد بود.(یونس آیه ۱۰۷)
ماهور جون شما لک لانه گزینی داشتی؟کی موعدته عزیزم؟

عزیزدلم سر دخترم داشتم ...ولی این سری نه لک ندیدم وچهارشنبه موعدمه ..

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

@atenajoon74    

بیا اینجا عزیزم ناراحتم نباش ان شالله باردار میشی .

رژیم#  

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
2790
2778
2791
2779
2792