2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061292 بازدید | 355309 پست

توجوش شیرین بشینین ؛خیلی کم اندازه نصف قاشق چایی خوری ؛زیادی اسپرم رومیکشه

5دانه فلفل سیاه بخورین روی بیضه ها یخ بزارین

نیم ساعت قبل ازاقدام یه قهوه غلیظ شوهربخوره خرما زیادبخورینن هارپخت وپیاز بخورین

پیازسفید؛روغن گوسفندی ؛تخم مرغ محلی نطفه دار

دمنوشهای ریشه کاسنی ؛رزماری ؛اسطوخودوس بخورین

چای دارچین بخورین

شوشو یه چای زعفران بخوره قبل اقدام

شام ؛شوشومیگوکبابی ؛دنبلاگوسفند

زن ؛سیب زمینی ابپز بانمک

بادمجان کبابی

میوه ؛موز؛توت فرنگی؛؛اناناس؛گلابی؛انبه؛

قبل ازاقدام

یک روزقبل ؛قرص فلوکلونازول 50/روزاقدامم یکی /روزبعدشم یکی

گوشه لب دارچین وعسل بزارین

اول زن ارضا بشه بعدمرد حالت سجده ای انجام بشه؛حالت هارفت وبرگشت کم باشه تاحباب ایجادنشه

بعدازرابطه ؛اب انبه طبیعی ؛معجون بخورین

رژیم#  

اقدامات قبل بارداری فرزندپسرشوشو👱🏼‍♂

سه ماه قبل اقدام هرشب یه لیوان عرق کاسنیچای زعفران ونبات شربت گلاب وزعفران هفته ای 3/4باراب هویچ واب پرتغال قرصهای ویتامین سی وای زینک هفته ای سه بارگردنخل همراباعسل پرکردن کپسولهایی اززنجفیل؛فلفل سیاه؛گردنخل؛دارچین؛جینسینگ؛دمنوشهای خورنجان وسورنجان خیلی بدمزه هس میتونین اسیاکنین بریزین توکپسول ومعجون ؛شیر؛خرما؛عسل؛مغزپسته گردو

انواع مغزها ..پسته؛گردو؛بادام زمینی ...نخودکشمش ؛مومیز؛خرما؛انجیرخانم 👱🏻‍♀قرص یدفولیک؛اهن؛مولتی ویتامین

دمنوش های رزماری؛قاصدک؛اسطوخودوس؛گوشه لب دارچین وعسل بزارین تااب بشه وزی 3تادونه فلفل سیاه یک ماه روز1تا3پری دمنوش میخک واسه سایزفولیکولها

ازروز1تا3پری دمنوش تخم هویچ زیادیش کیست میشه

ازروز1تا13پری خوردن مقل ازروق قورت دهید

ازروز1تا13پری کندربزارین زیرزبان تاسفیدبشه بعدبندازین دورازاول تا اخرپری خرما زیادخورده شود

ماه اقدام ازاول پری تا 10هرروزقرص دگزا ازسه روزقبل اقدام روز11دهم پری سه روز بعداقدام قرص فلوکونازو میوه هایی قبل اقدام .... ؛انگور؛گلابی؛توت فرنگی؛موز؛ نارگیل؛اناناس؛خربزه؛خرمالو زیتون شور؛خیارشور؛

غذاهاپرنمک باشه ...فلفل سیاه زنجفیل استفاده کنین

خوردن تخم مرغ محلی نطفه دارباروغن زیتون وپیاز سفیدواسه تقویت نطفه نخودرادراب خیس کنین ابش راصاف کنین مردبخوردتقویت نطفه گرم کردن رحم ....🤰

بامالیدن روغن سیاهدانه ؛زیتون وبایه شال بستن ؛جوراب پوشیدن ؛موقع ظرف شستن پیش بندبستن؛درزمان پریودی حمام نکردن؛دستهاروبااب گرم شستن

حذف سردیجات؛ودمنوشهای گرم درزمان پری عفونت رارفع کنید.....🤰نشستن توسرکه سیبنشستن دراب ونمک دریای نشستن درسرکه سفیددرجوش شیرین دردم کرده اویشن ؛کلپوره ؛پونه؛دودعنبرنساهفته ای سه بارهمراه باکلپوره میتخمشب اقدام ....💑بااستفاده ازکیت یاسونوشب تخمک گذاری اقدام کنید؛روزی که ترشح سفید کشداردارین وبااستفاده ازدماسنج قبل ازخروج ازرختخواب دمای بدن راچک کنیدروزی دما افت میکندروزتخمک گذاری هس

شام شوشو👱🏼‍♂میگوکبابی بادنبال گوسفندکبابی نیم ساعتقبل اقدام قهوه بخوریه چای زعفران نباتیه لیوان کاسنی

بیضه هارا بایخ خنک کند...حمام نکندمعجون خورده شود؛اب هویچ؛زن... 👱🏻‍♀سیب زمینی ابپز رژیم#  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سیب زمینی ابپز بانمک فراوان؛

خودراباجوش شیرین بشوردواق چ خوری بااب حل کنیدبخورید

توت فرنگی فراون وانگوربخورین

دمنوش بخور؛ تخمه افتاب گردان ؛

خوردن خرمایی که روی ان 27بارایه 33الرحمن ..

7مرتبه ایه الکرسی برپهلوی چپ

7مرتبه اناانزلناه دست راست روی ناف

زن اول رضا بشه ..اقدام سجده ای ..بعدبه پهلوی راست بخوابین انبه موزبخورین

فردای اقدام تاچهاروزنشاسته واب باهم قاطی کنین بخورین واسه لانه گزینی

5روزبعدازاخرین اقدام

روز14اقدام ...روز19دهم هروزبه مدت 6روزیه شیاف پروژسترون 400استفاده کنین ؛یا یه امپول پروژسترن 25سرساعت ...یعنی هروزهمون ساعت باشه ...

وقتی هم باردارشدین ...🤱

هروزدعای معراج بخونین

سرنمازدست به پهلوی راست ایه الکرسی روبخونین فوت کنین

دست برپهلو ودعای الهم انی قدسمیه محمد....نام فرزندرامحمدبزارین

سوره محمد...یاسین؛

نادعلی...فراموش نشود

وهروزسه تادانه فلفل بخورین ناشتاوبعددوتاخرما

رژیم#  

سلام دوستان عزیز یه سوال دارم وسخت به کمکتون احتیاج دارم من سه ماهه دارم رژیم رعایت میکنم ووشستشو ...

کسی چیزی نمیدونست؟؟؟؟

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم وسخت به کمکتون احتیاج دارم من سه ماهه دارم رژیم رعایت میکنم ووشستشو ...

عزیزم سعی کن با شربت سرفه اکسپکتورانت و گایافنرین هم گلو دردت را خوب کنی هم بی نهایت به قلیایی کردن بدنت کمک میکنه البته عزیزم قبلش مطمئن باش که یه سرماخوردگی ساده است و با خوردن این دو تا شربت سرفه یه وقت خدایی نکرده حالت بدتر نشه 

سلام بچه هاخوبین؟؟؟ من امشب رفتم دکتر 

واسم تاریخ ونامه زایمان داد ۸ دی .سزارین.

دعا کنید این چند وقتم بخیر بگذره 

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

يه سوااااااال بچه ها امروز من يبار سمت چپ شكمم(نزديك جاي تخمدانها) يه حالت شبيه برق گرفتگي داشتم يبارم سمت راستم بنظرتون اينا حركات بچه است؟ 

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
سلام بچه هاخوبین؟؟؟ من امشب رفتم دکتر  واسم تاریخ ونامه زایمان داد ۸ دی .سزارین. دعا کنید این ...

انشالا بسلامتي خوشگلتو بغل كني.

اسمش چي ميشه؟

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
ممنون عزیزمممممم  احتمال زیاد ارغوان

انشالا عزيزم چيزي نمونده ديگه. الان دل تو دلت نيست آخييييييي😘😘😘

آره عزیزم از 24ساعت قبل آزاد شدن تخمک تا 12ساعت بعدش احتمال پسر دار شدن بيشتره.  یعنی چی اسپرم ...

من فكر ميكردم كه ترشحاتم زياده يعني ازاد سده اقدام كردم🙈

يعني اشتباه بوده اقدامم؟🤔

من فكر ميكردم كه ترشحاتم زياده يعني ازاد سده اقدام كردم🙈 يعني اشتباه بوده اقدامم؟🤔

شب چندم بوده ؟؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
2790
2778
2791
2779
2792