2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052036 بازدید | 355299 پست
من اصلا نمیدونم.شوهرم رفت خرید.خیلی ناراحتم بخدا.ترشحم ندارم بدتر ناراحت میشم    

اشکال نداره حالا فردا برو مدیکور بگیر شاید ازاد نشده باشه اگ جنسیت مهم بزار با کیت اگ نه ک یک شب در میون اقدام کن

الهم صل علی محمد و ال محمد
تو روز چندمت مکس هاله داشت؟ من الان کلا سفیده فک کنم حساسیتش پایینه باید مقدار ال هاش خیلی باشه ک نش ...

من ی روز جلو تخمک گذاری رنگ گرفت ولی در حد حاله اون یکی مونده ب اخری  اخری هم مال روز تخمک گذاریم مثلا 

الهم صل علی محمد و ال محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی دریا جونم😘😘

خواهش میکنم عشقم ❤❤

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اها ممنونم خواهری ک از تجربیاتت گفتی😘😍

خواهش میکنم ساناز جون فقط میخای باردار باشی یا نه؟؟

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ببخشید عزیزم شما فرمودین رحمتون سفت شده چطور سفت شده بود

ن عزیزم من نگفتم رحمم گفتم سینه هام سفت نشده بود همیشه قبل پریودی ی هفته مونده سینه هام بزرگتر و سفت تر میشدن ماهی ک باردار شدم ی هفته مونده ب موعدم سینه هام اصلا بزرگ و سفت نشده بودن فقط درد میکردن 

سمت راست رحمم گاهی از داخل مث اینک سوزن بهش میزدن انگار زخم بود تیر میکشید 

خواهش میکنم ساناز جون فقط میخای باردار باشی یا نه؟؟

راستش اینماه زیادی نمیخام مریم جون واس عفونتم و دارویی که میخورم واس عفونتم.. 

راستی فهمیدی کرم موضعی رو تزریق میکردم واژنم ؟؟😑😑😑

شوهرم بجای اینکه پماد کلوتریمازول واژینال بخره پماد واس استعمال خارجی خریده بود منم متوجه نشدم چهارشب زدم داخل😑

اعظم گف وااااییییییی خیلی بده☹☹☹☹☹

واس همینم زیاد نمیخام اینماه باردارشم

ن عزیزم من نگفتم رحمم گفتم سینه هام سفت نشده بود همیشه قبل پریودی ی هفته مونده سینه هام بزرگتر و سفت ...

خیلی ممنون شرمنده خیلی زیاد مزاحمتون میشم دقیقا من این شرایط دارم همسرم میگفت شاید کیست داری طرف راست تیر میکشه ماه پیش سونو دادم هیچی نبود نمیدونم

سلام. دوستان کیا قرص ال دی مصرف کردن؟؟میخوان بدونم چند روز بعد از تموم شدن قرص ال دی پری میاد؟؟و اینکه آیا میشه مثلا من به جای ۲۱ قرص ،۱۵ تاش بخورم و بعد قطع کنم و پریود بشم؟؟

عزیزان اگه جوابش میدونین خواهش میکنم بهم بگین