2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
نوش جونت گوشت بشه به تنت...چرا بد باشه خیلی هم عالیه بدنت قوی میشه 

راستی عزیزم یه سوال دیگه

ما خیلی بیرون میریم تفریح چون شوهرم خیلی علاقه داره به گردش و کباب😁

حالا کباب چی کنیم، معمولا چنجه می‌بردیم یا جوجه

حالا چی کباب کنیم تواین رژیم پسر

من هنوز که هنوزه عفونت دارم نمیدونم چکارکنم دیگه، تازه هم ماه پیش دکتر رفتم یعالمه دارو خوردم چند رو ...

من فکرمیکردم فقط قبل اقدام بایدتوی جوش شیرین نشست.ولی روزی یه نخودجوش شیرین میخورم میگن بدن وقلیایی میکنه .تخم هویج هم این ماه دم کردم توی پری دارم میخورم ناشتا ونبات داغ واویش دمکرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکرمیکردم فقط قبل اقدام بایدتوی جوش شیرین نشست.ولی روزی یه نخودجوش شیرین میخورم میگن بدن وقلیایی ...

عزیزم جوش شیرین رو بخوری ک پدر معده رو در میاره😓

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

سلام بچه ها،خوبین

اگه یادتون باشه گفتم پنجشنبه پریود میشم ولی نشدم.چون سیکلم طولانیه،یه ورق قرص مدروکسی پروژسترون خوردم که زودتر پریود شم که همیییییییشه روز ششم بعد از قطعش پریود میشدم ولی این اولین باره که بعد از قطعش پریود نشدم و فردا میشه روز دهم😥

با اینکه جلوگیری داشتم ولی باز بیبی چک زدم و منفیه.به نظرتون چرا پریود نشدم هنوز؟اصلاااااا سابقه نداشته من این قرص رو بخورم و روز ششم بعد از قطعش پریود نشم.

همینجوری بلاتکلیف موندم😤

من فکرمیکردم فقط قبل اقدام بایدتوی جوش شیرین نشست.ولی روزی یه نخودجوش شیرین میخورم میگن بدن وقلیایی ...

من تخم هویجو یادم رفت، و اینکه یبار جوش شیرین تواب چقد بدمزه بود حالم بد شد

تخم هویج خیلی مهمه آره اما 3روز اول پریود فقط

چایی سیاه خر صورتش اسیدی دارچین فقط سردی چایی و میگیره ک برا مردها چایی دارچین و چایی زنجبیل یا زعفر ...

إنار رو ميشه بخورم ؟

من اين وقت شب سبزيجات از كجا بيارم بخورم 

فردا هم سركارم باز مثل امشب ميشه 

وقتي هم ندارم 

ممنون سلامت باشی نه چرا زود باشه؟! من اصلا نمیخوام زمان رو از دست بدم که بعد حسرتش رو بخورم.. هرچند ...

بقایا نمونده اونم با چه بدبختی دفع شد که بماند.

از اون موقع دیگه نرفتم دکتر وای دلم خیلی بچه میخوادد دارم دیونه میشم همسرم تا یه بچه کوچولو میبینه بغلش میکنه اونم خیلی بچه دوس داره

گلم منم چند روزه تو واتس اپ بهش پیام میدم جواب نداده مگه چه مشکلی براش پیش اومده خدای نکرده؟نگرانش ش ...

عزیزم منم از ریپلای بچها متوجه شدم 

دقیق نمیدونم 

فقط میدونم مشکلی برای همسرشون پیش اومده

هیچی از هیچکس بعید نیست
سلام بچه ها،خوبین اگه یادتون باشه گفتم پنجشنبه پریود میشم ولی نشدم.چون سیکلم طولانیه،یه ورق قرص مدر ...

از استرسه . جلوگیریتون طبیعی بود؟ اگه اره که مطمن نیست

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
عشقم  تاجایی که من اطلاع دارم همسرشون تو کرمان تصادف کردن دعا کنید مشکلش ختم به خیر بشه&n ...

سلام عزیزم‌ما همچنان منتظر خبرای خوبتیم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
سلام بچه ها،خوبین اگه یادتون باشه گفتم پنجشنبه پریود میشم ولی نشدم.چون سیکلم طولانیه،یه ورق قرص مدر ...

داروی دیگه ای مصرف نمیکنی؟ی آزمایش هومونی بده شاید هورمونات بهم ریخته شایدم تخمکگذاریت تاخیر داشته

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز