2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3061288 بازدید | 355309 پست
گفتم بهت مه احتمالا دیرترتخمکگذاریت. نگفتی به دکترت چرا کیت رنگ گرفت پس؟ 

هیچی نگفت

گفت آزاد نمیکنی این ماه

انقدر سرش شلوغ بود ب زور تند تند سوالامو میپرسیدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام داروهای محرک. تخمک‌گذاری همشون علاعم تخمک‌گذاری و از بین میبرن مثل لترزول و کلومیفن و حتی آمپول 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من رفتم دکتر گفت آزاد نشده اگ شده بود مایع دیده میشد😔😔گفت روز۳بیا دارو بدم.معاینمم کرد عفونت قارچی ...

احتمالا خفیف داری ک خودت متوجه نشدی..سیکلت خدا رو شکر کوتاه چند روز دیگه میری دکتر دارو میخوری زودی اقدام میکنی.

الهم صل علی محمد و ال محمد
با دارو رشد میکنه؟؟؟ دیدی گفت آزاد نشده پس چرا کیت رنگ گرفت.پریامم ک منظمه گفت خیلیا اینجورن

معلومه ک رشد میکنه..حتما فولیکول ها خوبی با دارو داری..‌والا من تا حالا ندیدم کسی بگه کیتم الکی رنگ گرفت حتما ی هورمونی بوده ک روز کامل رفته بالا تا کیت رنگ بگیره...ولی با دارو چند تا فولی داری شانست بیشتر میشه

شوهرم همین الان از شیراز رسید انقدر خسته بود که تا یه جوشونده کاسنی بیارم دیدم بیهوش شده😒

اخییی طفلی...بزار یه چرتی بزنه خستگی از همه چی بدتره...۱ ساعت دیگه بیدارش کن قهوه بدش خوابش بپره.

اخییی طفلی...بزار یه چرتی بزنه خستگی از همه چی بدتره...۱ ساعت دیگه بیدارش کن قهوه بدش خوابش بپره.

الان سرو صدا کردم از عمد 

دیدم خیلی منگه منت گذاشتم گفتم الان خسته ای فردا صبح 

گفت من ساعت۷ صبح باید برای بازرسی یه شرکت برم حرفشم نزن

من الان انقدر خسته ام که اگر به زور وادارم کنی بچه ت دختر میشه😒

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
بدبختی موز و بدم میاد به زور ۱ میخورم دارم گلابی میخورم و عسل و لیموترش فعلا

خربزه بخور هم پتاسیم داره هم قلیایی میکنه

خرما هم پتاسیم بالایی داره

سلام میشه لطفا برنامه کارهاتون بارداری گلپسرت را برامون بگذاری.ممنون.

عزیزم من ماهی که اقدام کردم دیگه رژیم را رها کرده بودم و سونو وآمپول اینا هم استفاده نکردم 

ولی بزن رو رژیم# همین قسمت آبی را لمس کن یا کلیک کن رژیم های موفق بچه ها توش هست شما هم اگه مطلبی دارید که میدونید به درد بچه ها میخوره بهش اضافه کن 

واااااا چرا اینجوری میکنه انقد زحمت کشیدی نرم و منطقی  باهاش حرف بزن.

نه خب چیکار کنه 

از هفته قبل بهم گفت بنده خدا بهم تایم بده

منم چه میدونستم اینطور میسه گفتم سه شنبه احتمال زیاد

خب واقعا خسته شده پنج صبح رفته شیراز ۱۰ شب رسیده دوباره باید شش صبح بیدار بشه

من اینماه میخوام جوش هیچی نزنم هرچه باداباد😂

معلومه ک رشد میکنه..حتما فولیکول ها خوبی با دارو داری..‌والا من تا حالا ندیدم کسی بگه کیتم الکی رنگ ...

جدی با دارو فولی از ۷ میرسه ب ۱۹؟؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

جدی با دارو فولی از ۷ میرسه ب ۱۹؟؟؟

برامن که فعلا با دارو ماه پیش از 9 و 10 رسید 11.فردا ببینم چی میشه اگه تغییری نکرده باشه هنه برنامه هام باد فناس و دوباره از اول و خوردن داروی قویتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز