گفتم بهت مه احتمالا دیرترتخمکگذاریت. نگفتی به دکترت چرا کیت رنگ گرفت پس؟
هیچی نگفت
گفت آزاد نمیکنی این ماه
انقدر سرش شلوغ بود ب زور تند تند سوالامو میپرسیدم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
با دارو رشد میکنه؟؟؟ دیدی گفت آزاد نشده پس چرا کیت رنگ گرفت.پریامم ک منظمه گفت خیلیا اینجورن
معلومه ک رشد میکنه..حتما فولیکول ها خوبی با دارو داری..والا من تا حالا ندیدم کسی بگه کیتم الکی رنگ گرفت حتما ی هورمونی بوده ک روز کامل رفته بالا تا کیت رنگ بگیره...ولی با دارو چند تا فولی داری شانست بیشتر میشه
معلومه ک رشد میکنه..حتما فولیکول ها خوبی با دارو داری..والا من تا حالا ندیدم کسی بگه کیتم الکی رنگ ...
جدی با دارو فولی از ۷ میرسه ب ۱۹؟؟؟
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙