یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام گلم نه پرولاکتین رو خواهر شوهرم داشت خواهرشوهرم از این چیزا سر درنمیاره همینجوری ...
مرسي عزيزم خيلي ممنونم
اعظم جون من دمام روز تخمك گذاري ميره پايين و فرداش ميره بالاتر از قبل خب تا اينجا ok،ولي از فرداي روزي كه رف بالا دوباره برميگرده پايين مثل قبل از تخمك گذاري، نگرانم كرده، يعني حتي دو سه روز نميمونه بالا، يعني چرا اينجوري ميشه، نكنه به خاطر تنظيم نبودن هورمون پرولاكتين بوده؟
نه نشد دلمم درد پری داره و اینکه هیچچچ علامتی هم ندارم بارداری دخترم با اینکه حتی آزم منفی بود سرگیجه داشتم علامت داشتم الان خبری نیس فقط از شوهرم دیگه خجالت میکشم چقدر بگم پریود شدم
اینقدرررر زیاددر تصورم لمست میکنم که قطعا مصلحت خداوندگار هم در برآورده شدن خواسته م خواهد بود.ممنونم خدایا بابت برآورده کردن خواسته م....
سونو رو هر ماه میرم و کنارش کیت هم استفاده میکنم ولی دما رو از بعد تخمک گذاری شروع کردم فقط ر ...
حالا ام شالله که این ماه بارداری. اما اگه خدای نکرده نبودی از روز اپل پری هرروز بگیر و دقیق سر یه ساعت مشخص من بعد از دوسال گرفتن دما متوجه شدم تو ساعتای مختلف دما متفاوته
اینقدرررر زیاددر تصورم لمست میکنم که قطعا مصلحت خداوندگار هم در برآورده شدن خواسته م خواهد بود.ممنونم خدایا بابت برآورده کردن خواسته م....