2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3053636 بازدید | 355301 پست
سلام اگه کسی دوس داشت جواب منم بدین تورو خدا من روز هفتم انتقال جنین فریزم علایمش چی هست هیچی حس نمی ...

عزیزم ان شالله که بارداری راحتی داشته باشی و بگیره بیبی نزن و به خودت استرس وارد نکن

اینقدرررر زیاددر تصورم لمست میکنم که ‌‌قطعا مصلحت خداوندگار هم در برآورده شدن خواسته م خواهد بود.ممنونم خدایا بابت برآورده کردن خواسته م.... 
هورمونها علت بالا پایین رفتن دما هستن. در نیمه اول دوره (قبل از تخمک گذاری) استروژن زیادی تولید میشه ...

من دیگه از دست دما قاطی کردم 

اه 

حالا به وقتش پریود بیاد میبینم دیگه فقط این دما گرفتن خیر سرم چیه نمیدونم 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم  نه پرولاکتین رو خواهر شوهرم داشت  خواهرشوهرم از این چیزا سر درنمیاره همینجوری ...

مرسي عزيزم خيلي ممنونم 

اعظم جون من دمام روز تخمك گذاري ميره پايين و فرداش ميره بالاتر از قبل خب تا اينجا ok،ولي از فرداي روزي كه رف بالا دوباره برميگرده پايين مثل قبل از تخمك گذاري، نگرانم كرده، يعني حتي دو سه روز نميمونه بالا، يعني چرا اينجوري ميشه، نكنه به خاطر تنظيم نبودن هورمون پرولاكتين بوده؟

...
سلام اگه کسی دوس داشت جواب منم بدین تورو خدا من روز هفتم انتقال جنین فریزم علایمش چی هست هیچی حس نمی ...

سلام عزیزم 

بعد هفت روز یعنی نشون میده؟به نظرت خیلی زود تیست؟چرا به خودت استرس وارد میکنی و نمیذاری بدنت کارشو درست انجام بده؟

ان شاءالله نمیاد و بجاش بیبی مثبت میشه عزیزم 

نه نشد دلمم درد پری داره و اینکه هیچچچ علامتی هم ندارم بارداری دخترم با اینکه حتی آزم منفی بود سرگیجه داشتم علامت داشتم الان خبری نیس فقط از شوهرم دیگه خجالت میکشم چقدر بگم پریود شدم

اینقدرررر زیاددر تصورم لمست میکنم که ‌‌قطعا مصلحت خداوندگار هم در برآورده شدن خواسته م خواهد بود.ممنونم خدایا بابت برآورده کردن خواسته م.... 
من دیگه از دست دما قاطی کردم  اه  حالا به وقتش پریود بیاد میبینم دیگه فقط این دما گرفتن ...

اتفاقا دما رو بگیر به نظرم از سونو وکیت دقیق تره واسه اینکه ممکنه خیلی دقیق نگیری کیت واگه میتونی سونو رو هم در کنارش داشته باش

مرسي عزيزم خيلي ممنونم  اعظم جون من دمام روز تخمك گذاري ميره پايين و فرداش ميره بالاتر از قبل ...

خب از اونجایی که این هورمونها هستن که دما رو هم تنظیم میکنن شاید پرولاکتین روی بقیه هورمون ها هم تاثیر میذاره 

میگم ایکاش هممون بی سواد بودیم و مثل قدیمی ها راحت حامله میشدیم نه اینکه خودمون رو درگیر همه چیز کردیم سونو کیت دما  علائم ....

مرسي عزيزم خيلي ممنونم  اعظم جون من دمام روز تخمك گذاري ميره پايين و فرداش ميره بالاتر از قبل ...

محیا جون سلام عزیزم فک کنم واسه همین پرولاکتین باشه

اتفاقا دما رو بگیر به نظرم از سونو وکیت دقیق تره واسه اینکه ممکنه خیلی دقیق نگیری کیت واگه میتونی سو ...

سونو رو هر ماه میرم و کنارش کیت هم استفاده میکنم ولی دما رو از بعد تخمک گذاری شروع کردم 

فقط روزهای اول پریود هم گرفتم ۳۶/۲ابنا بود نزدیک تخمک گذاری ۳۶/۶شده بود 

سلام ساراي جون خوبي؟

سلام عزیزم تو خوبی؟چه خبررا؟کجای سیکلی؟

سونو رو هر ماه میرم و کنارش کیت هم استفاده میکنم ولی دما رو از بعد تخمک گذاری شروع کردم  فقط ر ...

حالا ام شالله که این ماه بارداری. اما اگه خدای نکرده نبودی از روز اپل پری هرروز بگیر و دقیق سر یه ساعت مشخص من بعد از دوسال گرفتن دما متوجه شدم تو ساعتای مختلف دما متفاوته

باور میکنید خواب راحت هم ندارم 

نصف شب هم بیدار میشم میگم چرا حامله نمیشم آخه 

نگرانیم بیشتر دخترم و مامانم هستن 

بخصوص مامانم دیابت و ناراحتی اعصاب داره الان چند ماهه منتظره دیروز زنگ زده بود پس کی میخوای خبر حاملگیتو بدی من دق کردم 

حالا ام شالله که این ماه بارداری. اما اگه خدای نکرده نبودی از روز اپل پری هرروز بگیر و دقیق سر یه سا ...

منم علاوه بر اینکه اول صبحها میگیرم طول روز هم میگیرم ولی خیلی زیاد فرق نمیکنه