دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منشیش گفت نرو پیش دکتر.ازش پرسید گفت روز سوم پری بیاد😐😐
باشه پس یادت نره فردا واسم بفرستی
میگما دمنوش میخوری؟زنجبیلو آویشنو زعفرون؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دکتر که رفتم پریود بودم خودم روز سوم رفتم ...اکثرا میدونن چی بدن ها ولی میخوان یبار دیگه ویزیت بگیرن ...
دمنوش چی میخوری؟زنجبیل زعفرونو آویشن؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزدلم من اصلا در این زمینه تبحری ندارم ولی هرچی هست انشالله که یه گلپسره عشقم
شجره جون من در طول روز دمنوش بخورم؟یا فقط دوران پری؟
زعفرون میخورم ولی سعی میکنم تو پری بیشتر بخورم..ضخامتم کم نشه اویشن هم تو پریودی گاهی میخورم خیلی خوبه زنجبیل بیشتر تو غذا من خودم طبعم خیلی گرمه زیاده رویی نمیکنم کنارش شربت ابلیمو طبیعی و عسل میخورم ....زعفرون و گلسرخ و زرشک اینا رو باهم جوش میدم برا شب اقدام 😁😁
دمنوش برا جنسیت اسطوخودوس خیلی خوبه هر شب قبل تواب بخور من راستش شبها تمبلیم میاد گاهی میخورم...چایی ...
اسطوخودوسو بشوهرمم بدم؟
باید دم کنمو بخورم؟