من خیلی ها دیدم تو هفته ۱۳ گفتن دختر و پسر شد..ولی باز چون احتنال داده سعی کن به دختر فکر کنی کم کم ...
اعظم جون سونو آیدا شبیه دختره؟؟؟؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
باورکن تو 12یا13به اجیم گفت پسر همونم شد. الانم باشک نگفت با اطمینان گفت
مگ خدا ک هیچوقت اشتباه نمیکنه
امیدت بخدا باشه.بازم صبر کن خیلیا بودن سونو ۱۸هفته جنسیت تغییر کرده
دعا میکنم واست دفعه دیگ جنسیتو بخواست دلت بگن
طیبه بچش بزرگتر بود ولی سونو اشتباه گفت دختره
ولی اگ دختر بود خواست خدا رو قبول کن عزیزم