2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3027008 بازدید | 355201 پست
من خیلی ها دیدم تو هفته ۱۳ گفتن دختر و پسر شد..ولی باز چون احتنال داده سعی کن به دختر فکر کنی کم کم ...

اعظم جون سونو آیدا شبیه دختره؟؟؟؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ان تی هم که نرمالش 1.2تا2.5برامن 2.59بود گفت از غربالگری بده

عزیزم آز غربالگری رو که همه انجام میدن اون جای نگرانی نداره 

جنسیت هم که خیلی زوده بذار آنومالی 

ان شاءالله خدا خودش دلتو شاد کنه بحق پنج تن 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
مرسی صبا جون ینی توی اون 24 ساعت دیواره تخمک ضخیم نمیشه؟

خب برا چی میگن پسردارشدن به قدرت اسپرم بستگی داره؟!واسه همینه که بعضیاباوجود رعایت دقیق زمان تخمک گذاری بازم بچشون دخترمیشه

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
2803
2804
راستش زیاد معلوم نیست ولی چونه ش تیزه 

چونه تیز یعنی چی؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
فاطمه جان یچیزی بهت میگم انشالله بدردت بخوره  اگه میدونی بقایا بارداری کمی مونده  میری سو ...

عزیزم فک نکنم بقایا مونده باش بازم تا10روزدیگ.نرم سونومشخص نمیشه...بازم توکل بخدا ازکورتاژ خیلی میترسم

براسلامتی دخترام دعاکنین🙏😭 
2805
باورکن تو 12یا13به اجیم گفت پسر همونم شد. الانم باشک نگفت با اطمینان گفت

مگ خدا ک هیچوقت اشتباه نمیکنه

امیدت بخدا باشه.بازم صبر کن خیلیا بودن سونو ۱۸هفته جنسیت تغییر کرده

دعا میکنم‌ واست دفعه دیگ جنسیتو بخواست دلت بگن

طیبه بچش بزرگتر بود ولی سونو اشتباه گفت دختره

ولی اگ دختر بود خواست خدا رو قبول کن عزیزم

2801