ماهه بعد میخوام برم اقدام ولی چون نامنظمم میخوام تمخک گذاریم رو پیدا کنم
چون سیکلات نامنظمه کارت خیلی سخت تره چون تخمک هرماه دقیق سر یه روز خاص آزاد نمیشه که یه روز پس و پیش میشه بسته به ورزش و تغذیه و استرسه که دقیقا وقتی میخوای اقدام کنی بدنت انواع بازی ها رو سرت درمیاره.
بنظرمن از روز بعد پاکی تو هرشب اقدام کن حتما نتیجه میگیری
خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اره اشکال نداره بزار فقط ۲ ساعت قبلش دستشکیی برو اب اصلا نخور ک دقیق در بیاد ولی فردا از ظهر & ...
مرسی عشقم خدا تو دلیت رو برات نگهداره😘
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای دریا جون بهت تبریک میگم خییییییلی خوشحال شدم.گرچه از اولشم مشخص بود گل پسره.😍
قربونت بشم عزیز دلم قسمت همه ی منتظرا به حق حضرت عباس
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای عزیزم تبریک میگم خداروشکر به جنسیت دلخواهت رسیدب انشالله گل پسری صحیح و سالم بیاد تو بغلت
زنده باشی خواهری ممنون قسمت همه به حق علی
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
وای خدا دریا ،موهای تنم سیخ شد ،امروز صبح تا حالا دارم به نیتت صلوات میفرستم ، ای خدا شکررررررت اما ...
الهام جان زبونم قاصره نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم قسمتت بشه به حق علیو اولادش به حق امارضا ضامن آهو