2777
2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3052590 بازدید | 355300 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجه#   خواهرای گلم میخام برا ۱۵ نفر ایت الکرسی بخونم عوضش شما برا من یدونه حمد بخونین ب نیت ...

من برات خوندم ساناز جون انشاءالله این ماه دلت شاد میشه🤲🏻❤

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
مرسی عزیزم ، اوابوست قیمتیش رو نگاه کردم تو گوگیل پونصد وخرده ای نوشته بود عزیزم ،چیز قیمت پایینتر س ...

اگ فولیت ریزه بگیر بخور.هم بزرگش میکنه هم کیفیتشو بالا میبره .برو داروخانه ۲۰تا ۲۰تا بگیر ک یهو نخوای ۵۰۰ پولشو بدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام خاب دیدم یه خرگوش کوچولو دارم هرجا میرم میندازم زیر شلوار جلو شکمم میرم 😂😂 یه ماهی هم داشتم ا ...

چ خواب بامزه ای .ایشالا بارداری این ماه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام عزیزم ن والا وقت نکردم برم نی نی پلاس..سیگل ۳۲ روزه یعنی ۱۸ سیکل احتمالا ازاد میشه از روز ۱۱ تا ...

اعظم خوبی؟آزمایش دادی ؟چه خبر ازخودت؟

انشاءالله این دوران باقی مونده روهم بسلامتی بگذرونی عزیزم...

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
چرا اینقد گرونه خارجیه؟

اره خارجیه.من ۴۰تا ۴۰تا میگرفتم .۴۰تا رو ۱۹۶تومن

ولی خدایش خوب بود همون ماه اول باردار شدم

توجه#   خواهرای گلم میخام برا ۱۵ نفر ایت الکرسی بخونم عوضش شما برا من یدونه حمد بخونین ب نیت ...

سانازجون من الان میخام.نمازبخونم موقع نمازم14تاامن یجیب و یه آیت الکرسی هم برات میخونم انشاءالله ک چن روزدیگ خبربارداریتوبهمون بدی

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭