2789
عنوان

مذهبیا بیان

107 بازدید | 16 پست

من خدا رو خیلی دوست دارم اما این چند وقته بخاطر مشکلات و مسائل چالش برانگیز ( نه مسائل پیش پا افتاده) ازش دلم گرفته و ۳ روزه نماز امو دست و پا شکسته میخونم و تو این سه روز بلا های وحشتناکی سرم اومده ۳ بار با آبجوش سوختم ، بابام تصادف کرد همش خود بخود گریه میکنم از ته دل خوشحال نیستم فکر کنم ربطی دارن ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمازت رو بخون 

من ترک کردم سر لحبازی آخرش با شرمندگی و از سر عاجزی دوباره  برگشتم پیش خدا 

خیلی ضرر کردم 🥺 عمرم رفت ... 

تو اشتباه منو نکن خواهش میکنم

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

نه عزیزم ممکنه اتفاق هایی بیفته ک باز به خدا پناه ببری ولی خدا اصلا دوست نداره سر ی نماز که اونم تلا ...

من نمازم معمولی نیست با عشق و محبت میخونم همیشه 

من نمازم معمولی نیست با عشق و محبت میخونم همیشه

می‌دونم عزیزم خیلی خوبه که اینجوری ولی اصلا ناامید نشو منم خیلی وقت ها از دست خدا دلخور میشم ولی باز همون دلخوری رو به خودش میگم میگم از دست خودت ناراحتم بشین باهاش حرف بزن دور نشو ازش

گریم گرفت منم طاقت ندارم دور بمونم ازش💔

بخدا اول و آخرش داراییمون فقط خودشه فقط خودش 

دیگه چی میخوایم 

چرا برا اهداف دیگه از خودش که همه چیزمونه دل بکنیم 💔 چه ارزشی داره

راوی میناب : حامی کودکان ▫️▫️هموطن ! شناخت ظلم حاکم امپریالیسم رو اصلا به تاخیر ننداز،کودکان زیبای وطن همین حالا داخل حیاط مدرسه قبل از اینکه زنگ بخوره و برن سر اخرین کلاس درس ، در صفهاشون چشم دوختن به ما که برای حق زندگیشون چه میکنیم 🎒🩸💙من هم کمکت میکنم ، تاپیکام و روایات مستند میناب رو از اینجا به صورت نوشتاری و البته ذکر منبع از مستند سازان بین المللی دنبال کن 🙂🎒 نظام جهان از آن خداست و او دینش رو برای برقراری نظم در جهانی که مالکش تنها و تنها خودشه فرستاده ، تا لحظه مبارک ظهور منجی و سیطره جهانیش✊🏼🇮🇷🌻⛅▫️▫️▫️▫️▫️▫️❌ دین از سیاست جداست رو کسی گفت که خودش رو روحانیان به منسب قدرت رسوندن و گل مالی محرم کرد تا مردم بعد از قجر بپذیرنش ، پسرش گفت من شاه شیعم و خواب امام زمان رو دیدم من رو بپذیرید، امروز نوه اش میره دیوار صهیون رو میبوسه تا یهودیان متعصب بپذیرنش و بهش میدان سیاسی بدن❌

می‌دونم عزیزم خیلی خوبه که اینجوری ولی اصلا ناامید نشو منم خیلی وقت ها از دست خدا دلخور میشم ولی باز ...

میشه بیشتر بازم بگی حرفات همونایین که من وقتی کسی ناامیده بهش میگم💔

مشکلات برای همه پیش میاد. اما چیزی من حس می کنم، نماز مثل حبابی هست که دور ما رو میگیره نمی ذاره زیاد صدمه ببینیم.

من چند ماه نماز نخوندم، دیدم میشه نماز نخوند و زندگی کرد. باز هم مشکلات قابل حل هستند. ولی وقتی نماز باشه، خیلی راحت تر زندگی جلو میره. حس می کنی یه نفر مثل پدر مهربون پشتت هست و حواسش بهت هست. دیگه نگرانی و استرس از بین میره. وقتی آدم می دونه خوب و بد رو خدا میده، دیگه خیالش راحت هست که بهترین پیش آمد، همونی هست که پیش آمده.

رابطه ما با خدا مثل رابطه پدر و مادر و بچه هست. دیدید بچه ی کوچیک رو دعوا می کنیم، گریه می کنه میاد بغل ما. خدا هم همینطور ما رو دوست داره، وقتی لازم باشه، به ما هشدار میده اما باز هم دوست داره بریم بغل خودش. از روی دوست داشتن ما رو دعوا می کنه. نسبت به ما بی تفاوت نیست.