2777
2789

منم میخوام طبیعی عمل کنم ولی میترسم پشیمون شم

از طرفی هم ریسک نیمه فانتزی و فانتزی زیاده....

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

بستگی داره 

اکثرا نیمه فانتزی عمل میکنن

من عاشقه قیافم بودم بینیمم دوست داشتم یه قوز ریز داشت میخواستم اون قوزه یه قوس ملایم شه طبیعی عمل کردم

صورتمم تغییر نکرد فقط بی نقص شد و راضیم کلا از تغییر خوشم نمیاد بنظرم طبیعی و جزئی تغییر کردن شیک تره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بینی گوشتی طبیعی بمل بشه پول هدر دادنه یادت باشه

مگر اینکه طبیعی رو به نیمه فانتزی باشه ، وگرنه باز کش میاد سر جاش پت و پهن میشه 

البته به دکترم بستگی داره به غضروف گذاری و این چیزا...

بستگی داره اکثرا نیمه فانتزی عمل میکننمن عاشقه قیافم بودم بینیمم دوست داشتم یه قوز ریز داشت میخواستم ...

اره فکر کنم صرفا قوز بردارم😂 مال من یکم افتادگی هم داره

من خودم طبیعی عمل کردم چون از بینی عملی که خیلی معلوم میشد خوشم نمیاد و دکترم هم دقیقا همون جوری که میخواستم برام عمل کرد

ولی خب کسی هم اصلا متوجه نمیشه که عمل کردم اما نیمه فانتزی اگر صورت کوچیکی داری قشنگ میشه الانم دکتر یه آفر خوب گذاشته رو هزینه های جراحیش شده 35 تومن اگر تهرانی پیشنهاد میکنم بری از نزدیک ببینی 

منم میخوام طبیعی عمل کنم ولی میترسم پشیمون شماز طرفی هم ریسک نیمه فانتزی و فانتزی زیاده....

اصلا نمیخام تعریف یا تبلیغی بشه پیامم

اما منم همین بودم

تا دلت بخاد مشاوره رفتم با دکترای مختلف

یکی از دکترای که رفتم خودش محمد مجیدی رو بهم معرفی کرد سر اینکه طبیعی عمل میکنه امایه قوس ملایم و شیک میده

الان نزدیک یه ۱سال عمل کردم بخدا راضی ام