برنج که میزارم سفت میمونه انگار نیم پزه یا از بغلا میسوزه چه ایرانی چه هندی فرقی نداره همش اینجوری میشه اب ی بند انگشت میریزم گاهی ام بیشتر زیرشو زیاد میکنم یکم قل قل کرد کم میکنم ولی اونجوری که باید نمیشه عمه هام دستپختشون عالیه اونا درست میکنن همینجوریه عالی میشه ولی نمیدونم چرا واسه من بد میشه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اولن برنج هندی وکه اصلا نمیشه کته کرد.برنج ایرانی رو بشور ابشو کامل خالی کن بعد مثلا ۴ تا پیمانه برنجه ۵ تا و نصفی تا ۶ آب بریز دو ساعت بزار خیس بخوره بعدم زیرشو روشن کن جوش اومد حرارت و متوسط کن یکی دوبار هم بزن بعد که آبش تموم شد دم کنی بزار زیرشو کم کن قشنگ بخار کنه دم بکشه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مشکل از مقدار آب و حرارتته. برای پخت برنج کته، آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشه(هر یه پیمانه برنج،یک و نیم پیمانه آب)، وقتی جوش اومد و آبش کم شد، شعله رو کم کن و دمکنی بذار. حرارت زیاد باعث سوختن و سفت موندن وسط میشه. برای هندی هم همین اصوله، فقط کمی آب بیشتر و زمان دم طولانیتر لازم داره.
برنج خوشعطر شمال میخوای؟ دُردانه همیشه کنارتونه 🍚