2777
2789
عنوان

خوشبحال بعضی از دخترا❗️

172 بازدید | 12 پست

متنفرم از خودم.. از چهارچوب هایی که برای خودم گزاشتم.. و عادت کردم بهشون..

مثلا منظورم اینه که .. حتما من باید بی نقص باشم. .. میترسم از اینکه دیگران منو از دور ببینن و دبارم حتی یک صدم فکر اشتباه داشته باشند... از اینکه یه کلمه ایی به زبون بیارم که دیگران خوششون نیاد... خودم درباره دیگران نظر نمیدم.. قضاوتشون نميکنم.. ولی خودمو .. هر لحظه 

حتی میخوام برم سر کوچه حتی شده یه لیپ گلاس میزنم... بدون ارایش حس میکنم کامل نیستم .. یه مشاور کلی ازم تعریف کرد همون لحظه که منو دید.. وقتی این تفکراتم نسبت به خودمو شنید.. گفت فکر کنم تنها کسی که فکر میکنه تک زیبا نیستی خودتی

من همیشه همه بهم میگفتن خیلی اندامت خوبه.. تا اینکه دختر عمه و پسر عمم بهم گفتن چاق...

بعد از اون لباسای مورد علاقم رو نپوشیدم ... از غذای مورد علاقم لذت نبردم... زخم معده گرفتم...

من همیشه وزنم پایین بوده... از بچگی... ولی بازم..

قدم ۱۵۸ وزنم ۴۷

خیلی چیزای دیگه ایی هم هست...

خوشبحال دخترایی که خودشونو درگیر این چیزا نمیکنن

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صحیحش اینه خوش به حال دخترایی که اعتماد به نفس دارن

درک کردم توضیحاتی که گفتیو خیلی سخته

ولی نباید به نظر کسی اهمیت بدی

وقتی خودت میدونی وزنت 47  عه حتی اگه کسی بگه چاقی و 70 کیلویی نباید ناراحت شی که چون حقیقت نداره 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

2790
2778
2791
2779
2792