2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 23 پست
الهی 😕 کاش بعدش سریع ازدواج نمیکردی تا یه مدت... آره ولی بعدش بهم گفت هنوز دوستت دارم و... مال شما ...

اگه ازدواج کرده ک حواستون باشه وسوسه نشین یه وقت خدای نکرده پیام داد جواب ندین 

تا وقتی از کسی ک واقعا عاشقش نشدین و حس نکردین ک میتونه جای عشق اولتون رو بگیره ازدواج نکنین ک بعدا پشیمون میشین

اگه ازدواج کرده ک حواستون باشه وسوسه نشین یه وقت خدای نکرده پیام داد جواب ندین تا وقتی از کسی ک واقع ...

نه تا وقتی دوباره عاشق نشم ازدواج نمیکنم... الانم موردایی هستن ولی حسی ندارم بهشون 😢 

شما از اون آقا خبر ندارید دیگه؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تا وقتی دوباره عاشق نشم ازدواج نمیکنم... الانم موردایی هستن ولی حسی ندارم بهشون 😢 شما از اون آقا ...

چرا از اطرافیان هرازگاهی یه چیزایی ازش میشنوم و تو دلم آشوب میشه 

چرا از اطرافیان هرازگاهی یه چیزایی ازش میشنوم و تو دلم آشوب میشه

😕 الهی همین امروز امام حسین (ع) مارو سرد کنن نسبت به اونا

رابطت با شوهرت خوبه؟ دوسش داری؟ یعنی نتونستی جایگزینش کنی با اون؟ 😢

نه نشد مثل اون دوستش داشته باشم آخه از لحاط عاطفی هم هیچوقت اونجور ک بابد بهم محبت نکرد همیشه توزندگی  اولویت خودش بود ولی من از روی احساس مسئولیت و عذاب وجدانم چیزی براش کم نزاشتم 

نه نشد مثل اون دوستش داشته باشم آخه از لحاط عاطفی هم هیچوقت اونجور ک بابد بهم محبت نکرد همیشه توزندگ ...

😕

نمیدونم عزیزم به خودت بگو شاید اگه با اون آقای قبلی هم ازدواج میکردم بدتر بود یا باهاش خوشبخت نمیشدم. همیشه زندگی اونجوری که ما تصور می‌کنیم نیست. من با هسمرقبلیم عاشقانه ازدواج کردم ولی بعد از یکی دوسال اونقدر ازش بدی دیدم که آرزو میکردم هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم 

منم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم