ماهسیما۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 2932 عنوان دندون کشیدم زیادگفتن علامت سوال 43 بازدید | 3 پست یه دندون آسیاب کشیدم آزاد شد ۱۵۰۰بیشترم ریشه بود دندونو خودم انقد لق بود نصفشو شکسته بودمگرون گرفته یا خوبهالان ازدوستم پرسیدم میگه گرون گرفته دیگ کشیدن چیه انقد میگیرن 1404/05/20 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8137 فکر کنم گرون گرفته من هفته ی پیش ریشه دندونم مونده بود رفتم بکشم گفت باید جراحی بشه جراحی ۱۵۰۰ گرفت هفته ی بعدم بخیه شو کشیدم ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️
ماهسیما۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 2932 فکر کنم گرون گرفته من هفته ی پیش ریشه دندونم مونده بود رفتم بکشم گفت باید جراحی بشه جراحی ۱۵۰۰ گرفت ... عه ارهجراحی گرونترازکشیدنه پس گرون گرفتن ازکارشم زیاد راضی نبودم
یامنجےعالم عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 8137 عه ارهجراحی گرونترازکشیدنه پس گرون گرفتن ازکارشم زیاد راضی نبودم اشکال نداره تجربه شد دیگ اونجا نری ۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱 ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️