2777
2789
عنوان

عجبببببب غلطی کردم

213 بازدید | 20 پست

تروخدا کمکم کنید

من برای فردا نوبت لیزر دارم

میگم همه جا رو برم بجز بیکینی ک هم دردش بیشتره هم خجالتتتتتت میکشم

شوهرمم میگ اگ اونجا رو نمیری پس کلا نرو

ولی من دو دلممممم

چه غلطی کنم؟ 

بنظرتون فردا رفتم بگم بیکینی رو نمیخام؟ 

اه اه چ غلطی بود من کردم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چرا غلط کردی عزیزم بهترین کار عمرتو کردی منم فردا نوبت دارم ولی خیییلی خوشحالم

این اولین بارمه

خجالت میکشمممممم شدید

نه اتفاقا برای دستو پا و زیر بغل خیلییییی خوشحالم

ولی بیکینی حالمو گرفته

هرجا که میخوای لیزر کن

منم مثل خودت خجالت میکشم نمیتونم بگم برای اونجا حتما برو

ولی بقیه قسمتا خوبه که بری

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

برو چشم بند میزنی فقط یه جلسه اولش سخته

دردشم غیرقابل تحمل نیست

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

این اولین بارمهخجالت میکشمممممم شدیدنه اتفاقا برای دستو پا و زیر بغل خیلییییی خوشحالمولی بیکینی حالم ...

نه بابا منم اولین روز اینجوری بودم ولی بخدا اونا روزدنه انقد بیکینی دخترا رو میبینن که اصلا به تو توجه نمی کنن دیگه بعدش عادت می کنی اصلا بران مهم نیست ولی برو بزار شوهرد بکه برای من به خودش میرسه نگه براش مهم میستم

ما چرا برعکسیم 😅😥شوهرم گفت فعلا پول ندارم بیکینی بمونه 😅🤣منم نرفتم گفتم یا کل بدن یا هیچی🤦‍♀️

خواهر بیا جامون رو عوض کنیم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

هرجا که میخوای لیزر کنمنم مثل خودت خجالت میکشم نمیتونم بگم برای اونجا حتما بروولی بقیه قسمتا خوبه که ...

خودمم بجز بیکینی برای بقیه جاها خیلیییی خوشحالم

برو عزیزم خجالتم نداره برای صدنفر روزانه انجام میدن 

وقتی شوهرتم دوست داره دیگه حرفی نمیمونه 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)