2777
2789
عنوان

کار پیدا نمیشه 💔😞

113 بازدید | 11 پست

۱۹ سالمه یک ساله  عقد کردم 

دانشجو هم هستم 

من زبان انگلیسی بلدم مدرک تدریسشو دارم رشته ام تو دانشگاه نقاشیه 

بعد هرجا میرم واسه کار منشی یا پذیرش شماره میگیرن ولی زنگ نمیزنن 

اون روز تو هوای گرم سه جا واسه کار رفتم از ساعت ۱۰ صبح از خونه رفتم بیرون تا ۳ عصر تو آفتاب ها راه میرفتم 

اصلا کار خیلی سخت پیدا میشه 

کار های ادمینی و تایپ و اینا هم اکثرا کلاهبرداریه قبلش ازت هزینه میگیرن 

تدریس خصوصی زبان و نقاشی هم آگهی تو دیوار گذاشتم ولی انگار نه انگار دیگه ببخشیدا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برم شب خ.واب بشم نخندین ولی واقعا شرایط سخته نمی‌دونم چیکار کنم 😞😞💔💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگ ما که وضعمون هزاربرابربدتره شب های میشیم خداشاهده عکس بفرستم می‌ترسی ازدستام فقط 26سالمه بخاطر شوهرم وبچم میارم توخونه سبزی پاک میکنم هفته 100. 150شوهرم مریضه زیرش ظرف میارم صب تاشب کارمیکنم می‌شینم پاک میکنم کم نمی‌مونه ..مگ ماادم نیسیم اینحرفاچیه

برو مهد کودک. خیلی خوبه. 

یا تو اینترنت جستجو کن، مراکز کاریابی شهرتون. بعد میری اونجا و مدارکت رو میدی. اونجا برات کار پیدا میکنن. آخرش وقتی رفتی سر کار، یه پولی به اونا میدی. خواهرامم اینطوری کار پیدا کردن. 

چنین حرفی نزنید.

در شان یک خانوم نیست خیلی چیزا.منتها شما که شوهر دارید و طبعا وظایف زن و شوهر مشخصه.

حالا اگر به کار آنلاین با هر ساعت کار۱۰تا۲۰هزار تومن درآمد نیاز دارید به آیدی  تلگرامم پیام بدین راهنماییتون کنم.

@Alphaman030