2777
2789
عنوان

خواستگار

139 بازدید | 14 پست

تاپیک برا دخترخاله:

سلام خانما من یه خواستگار دارم که نزدیک یک ساله باهم دوستیم ، از لحاظ شخصیت و اخلاق عالیه ، احترام می زاره، توجه می کنه ، خسیس نیست ، همیشه هوامو داره ، به نیاز و ها و خواسته هام اهمیت میده ، شده ساعت سه صبح زنگ بزنم بگم حالم بده بیدار میشه و هرکاری بتونه می کنه که حالمو خوب کنه و .....

هیچ وقت عکس و ... نخواسته حتی عکس ساده چون میگه که نمی خوام حس بدی داشته باشی .

هیچ وقت رابطه و ... نخواسته 

اهل دود و دم و سیگار اصلا نیست چون خیلی بدش میاد.

اهل دختر بازی نیست و کلا یه بار تو ۱۵ سالگی تو رابطه بوده اونم در حد یک ماه.

خیلی چشم پاک و ...

چند باری تستش کردم و واقعا بهش اعتماد دارم .

خانوادش مشهد زندگی می کنن و اصالتا مشهدیه ولی دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شد و الان خوابگاهه .

دیپلم تجربی داره (تیزهوشان درس خونده)

جدا از دانشگاه کار کامپیوتری هم می کنه و با پولاش یه ماشین معمولی گرفته .

ترم آخر دانشگاهشه و با پس انداز هاش و کمک خانواده داره یه خونه ی کوچیک می گیره .

مادرش کارمند بازنشسته ی آموزش و پرورشه.

پدرش هم راننده بوده داخل سپاه.

وضع مالی خانوادشون معمولیه ولی خانواده ی محترمی هستند.

از لحاظ مذهبی ، اعتقاد دارن ولی خب شبیهیم یعنی با حجاب طوری که شال و .. نباشه مشکلی ندارن.

بدنسازه.

قدش ۱۸۵

ولی خب یه مشکلی که هست اینه که قیافش خیلی به دلم نمیشینه.

و اینکه فعلا قراره بیان با خانواده صحبت کنن جهت اینکه خانواده ها آشنا بشن ولی خب فعلا عقد و عروسی و ... نیستش .

چون خود آقا می گه که بزار خونه ای که می خوای رو بگیرم و شرایط زندگی رو محیا کنم تا بریم سر خونه زندگیمون.

با تصمیمی که از قبل داشتیم قراره عقد و عروسی روباهم‌ بگیریم.

چیزی که هست اینه که من هنوز جواب قطعی رو ندادم (شاید بگید شما که تا همه جاشو فکر کردید خیلی مسخرست هنوز قطعی نباشه)و خب بنظرتون با ظاهرش می تونم کنار بیام ؟ نه اینکه زشت باشه ها ولی خیلی به دل نمی شینه ، شما جای من بودید چیکار می کردید ؟

در ادامه یکسری توضیحات راجب خودمم می دم

ببین صادقانه میگم اگر از نظرت زشت میاد خیلی جدی بگیر. تو میخای هرروز صبحتو با دیدن اون شروع کنی، شب باهاش بخوابی رابزه داشته باشی بوسش کنی، اونم برای سالهای سال. پس خیلی مهمه ک قیافش ب دلت بشینه برات خواستنی باشه

خودم ۲۴ سالمه دانشجوی معماری تهران  و تو حوزه ی تئاتر و سینما فعالیت می کنم(خانواده اون پسرمشکلی ندارن و به هنرم احترام می زارن )

بسکتبالیستم 

اهل تهران و خانواده هم همینحان .

پدرم بازنشسته ی نظامی و مادرم کارمند بازنشسته ی بانک دولتی هستن.

از لحاظ مالی متوسط رو به بالاییم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عقلت ب چشمته و برات مهمه و خودت خیلی سری ظاهری ازش قبول نکن چون هربار بخصوص موقع دعوا نگاش کنی بدتر حرص میخوری 

خودم ب شخصه ظاهر برام مهم بود میدونی ممکنه طرف خوشگلم نباشه اما ب دلت باشه همون اوکیه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

عکسشو میتونی،بذاری؟ در کل چهره بهد یه مدت عادی میشه مهم شخصیت و رفتار و داشتن درآمد طوری که بتونید م ...

متاسفانه عکس نمی تونم بزارم ولی ممنون بابت نظرتون

دوست پسر من پزشکه خیلی دلتو خوش نکن ب پولش چون پزشکی در بازده کلا الان دوست مسرم من چندساله ی تابستون مثل ادمیزاد نداشته 

و اینکه انقدر ب حرفاش اعتماد نکن هیچکس نمیاد بگه من ی لاشی هفت خط ام ک با ۴۰ تا خانم بودم تا حالا

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
دوست پسر من پزشکه خیلی دلتو خوش نکن ب پولش چون پزشکی در بازده کلا الان دوست مسرم من چندساله ی تابستو ...

آره اینم هست هرکی از خودش تعریف کرده گندش در نده حتی 10 سال بعد 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

همه چیز تموم نداریم هیچوقت برای چی الکی یه سال خودتون معطل کردید یارو داره میاد خواستگاری بعد تو تاز ...

آخه واقعا پسر خوبیه و اخلاقی خیلی به دلم نشسته ولی خب نیم دونم بتونم کنار بیام با ظاهرش یا نه

راستی این روهم اضافه کنم چون از آشنا هامون بودن از بچگی می شناختمش و می دونم کلا اهل دختر بازی و ... نبوده و سر همین موضوع هم ما تو رابطه بودیم ولی رابطمون یه حالت آشنایی داشت برا همون اونجوری نبود که از اول جدی باشه