تاپیک برا دخترخاله:
سلام خانما من یه خواستگار دارم که نزدیک یک ساله باهم دوستیم ، از لحاظ شخصیت و اخلاق عالیه ، احترام می زاره، توجه می کنه ، خسیس نیست ، همیشه هوامو داره ، به نیاز و ها و خواسته هام اهمیت میده ، شده ساعت سه صبح زنگ بزنم بگم حالم بده بیدار میشه و هرکاری بتونه می کنه که حالمو خوب کنه و .....
هیچ وقت عکس و ... نخواسته حتی عکس ساده چون میگه که نمی خوام حس بدی داشته باشی .
هیچ وقت رابطه و ... نخواسته
اهل دود و دم و سیگار اصلا نیست چون خیلی بدش میاد.
اهل دختر بازی نیست و کلا یه بار تو ۱۵ سالگی تو رابطه بوده اونم در حد یک ماه.
خیلی چشم پاک و ...
چند باری تستش کردم و واقعا بهش اعتماد دارم .
خانوادش مشهد زندگی می کنن و اصالتا مشهدیه ولی دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شد و الان خوابگاهه .
دیپلم تجربی داره (تیزهوشان درس خونده)
جدا از دانشگاه کار کامپیوتری هم می کنه و با پولاش یه ماشین معمولی گرفته .
ترم آخر دانشگاهشه و با پس انداز هاش و کمک خانواده داره یه خونه ی کوچیک می گیره .
مادرش کارمند بازنشسته ی آموزش و پرورشه.
پدرش هم راننده بوده داخل سپاه.
وضع مالی خانوادشون معمولیه ولی خانواده ی محترمی هستند.
از لحاظ مذهبی ، اعتقاد دارن ولی خب شبیهیم یعنی با حجاب طوری که شال و .. نباشه مشکلی ندارن.
بدنسازه.
قدش ۱۸۵
ولی خب یه مشکلی که هست اینه که قیافش خیلی به دلم نمیشینه.
و اینکه فعلا قراره بیان با خانواده صحبت کنن جهت اینکه خانواده ها آشنا بشن ولی خب فعلا عقد و عروسی و ... نیستش .
چون خود آقا می گه که بزار خونه ای که می خوای رو بگیرم و شرایط زندگی رو محیا کنم تا بریم سر خونه زندگیمون.
با تصمیمی که از قبل داشتیم قراره عقد و عروسی روباهم بگیریم.
چیزی که هست اینه که من هنوز جواب قطعی رو ندادم (شاید بگید شما که تا همه جاشو فکر کردید خیلی مسخرست هنوز قطعی نباشه)و خب بنظرتون با ظاهرش می تونم کنار بیام ؟ نه اینکه زشت باشه ها ولی خیلی به دل نمی شینه ، شما جای من بودید چیکار می کردید ؟
در ادامه یکسری توضیحات راجب خودمم می دم