2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ؟

انقد گریه کردم نفسم بند اومد
تقصیر من چیه میخوام یه زندگی جدید با موقعیت بهتر بسازم؟
امسال میخوام کنکور بدم ولی چون فیلم کمک درسی مناسبی نیست که کمکم کنه فکر نمیکنم نتیجه بگیرم
سال اول هم همینطوری خودم خوندم و اتاق عمل قبول شدم با ساده ترین کتاب‌های کمک درسی که اونم بورسیه قلمچی بودم
گذشت زمان...
رفتم دانشگاه تو محیط بیمارستان یه افرادی مسئولمون بودن یا حتی ترم بالایی که هیچ سوادی نداشتن و دائم نگاه از بالا به پایین بهت داشتن
منم از اولش دانش آموز زرنگی بودم
برام سخت بود که اولا به رشته کمتر از پزشکی قبول شم
دوم اینکه وقتی اومدم پیرا و این اوضاع اسفناک و اختلاف طبقاتی پیرا و پزشکی رو دیدم خیلی بهم برخورد جوری بود که من هر کارآموزی میرفتم میومدم خوابگاه گریه میکردم

امسال خواستم دوباره کنکور بدم شرایط رو تغییر بدم ولی پول خرید فیلم کمک درسی ندارم
بابامم اومده باهام دعوا کرده که تو شدی مث یه غده سرطانی برا من برو دیگه موندی چیکار کنی برو سر خونه زندگی خودت میخوای بمونی دوباره ۲۰ میلیون خرج فیلم ها کنی که تهشم هیچی قبول نشی؟ تو اگه زرنگ بودی همون موقع درمیومدی نه الان بعد ۴ سال
فقط میخوای منو از زندگی عقب بندازی هی پول خرجت کنم
به ولله علی که اگر من به جز کتاب‌های درسی چیز دیگه ایی گرفتم
حتی میخواستم کنار دانشگاه برم سرکار حداقل پول جمع کنم برا همین مواقع که اینطور سرزنشم نکنه بهم اجازه ندادن کار کنم
حالا از بعد من هر کدوم از خواهر برادرام میخواستن کنکور بدن کلی خرجشون کرد هرکدومشون نزدیک ۳۰ میلیون فقط کلاس نوشتن
البته اونا رو هم اقساط میده ولی زمان من
جرئت نداشتم بگم باید کلاس بنویسم
که نتیجه اش هم شد همین پیراپزشکی!
همون موقع هم میترسیدم وقتی یه پولی میگیرم بهم نگه نکنه درنیای
الانم صبح کلی بهم توهین کرد انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه
گفتم اگه بشه کلاسها رو ببینم حداقل کنکور بدم بعدش پول اومد تو دستم خودم دوباره اسم مینویسم تو کلاسها و هزینه شو میدم بعد خط رو که از طریقش پول واریز کردم میندازم دور

بخدا عذاب وجدان نابودم کرد
نمیتونم تو این شرایط هم زندگی کنم
هم بیمارستان و دید از بالا به پایین هست
هم اختلاف طبقاتی
هم آینده خودم که انقد زرنگ بودم و داداشم معمولی تر از من بود ولی اون کلی خرجش کردن و قبول شد پزشکی
با موسسه هاشونم تماس گرفتم اجازه ندادن
بخدا از زندگی سیرم
کاش میشد دیدش بعدا پرداخت کرد😭😭😭🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

انقد گریه کردم نفسم بند اومدتقصیر من چیه میخوام یه زندگی جدید با موقعیت بهتر بسازم؟امسال میخوام کنکو ...

انشاالله درست میشه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

انشاالله درست میشه

میدونه دردم از اینه که فقط الان وضعیت اقتصادی نمی اره پیشرفت کنم درصورتی ک خودم زرنگم و همین الانم روزی ۱۰ ساعت میخونم

بعد میاد منو مقایسه میکنه با اونایی ک خانواده خرجشون کردن 

چرا با اون دخترایی ک هزاربار ب غیر درس خوندن میکنه مقایسه نمیکنه 

از خوب بودن زیاده

کاش میمردم