2777
2789
عنوان

دوست پسر

282 بازدید | 28 پست

من ۶سال بایکی تورابطه مم وقتی بهش زنگ میزنم پیام میدم میگه کاردارمم الان چندروز پیگیزی کم میکنمم زنگ زده میگه تواونی که من میخوام نیستس اهمیت نمیدی ازاین حرفا به نظرتون چیکارکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کات

وقتی کسی که بعد این همه سال باهات اینجوری رفتار می‌کنه کات کنی بهتره البته باید زودتر کات میکردی الان باید ازدواج میکردین نه که بد رفتار کنه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اینی ک تو شیش سال نگرفته ینی بگیر نیست خاعر بیخیالشو

النم ک میخاد بره راهشو باز کن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

اخه قراربود بعدمحرم صفر دوباره بیان خواستگاری

خب وقتی میگه نمیخواد کسی که اینجور میگه ولش کن لیاقت تو رو نداره ، اون باید بیاد التماس تو کنه که قبول کنی ، هر چیزی نشدنش به نفعت هست 

آقا هستم