2777
2789
عنوان

سرفه نوزاد

182 بازدید | 13 پست

سلام پسرم دوماه و نیمه اس سرفه میکنه بردمش دکتر اسپری فلوتیزوکس ۱۲۵ داده که با دمیار براش بزنم گفته باید گریه کنه بعد دمیار رو۳۰ ثانیه نگه دار تا اثر کنه کسی بوده اسفاده کنه خیلی نگرانم کسی تجربه داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه

پسر من از هفت روزگیش سرفه میکرد حساسیت لبنی رفلکس و سرفه داشت این اسپری رو داد یه ماه استفاده کردم یکم بهتر شد اما بعد فهمیدم تو رشد طولیش تاخیر ایجاد میکنه دیگه استفاده نکردم چهارماهه بود که به شدت سرفه هاش زیاد شد شربت زادتین دکتر داد و خیلی موثر بود براش بخور سرد خیلی خوبه حتما هر سه ساعت به مدت نیم ساعت براش روشن کن بوی عطر ادکلن بوی سرخ کردنی گردوخاک و پرنده و بوی شوینده ها به هیچ عنوان نباید اطرافش باشه مخصوصا الان که فصل خونه تکونیه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
با دمیار میزدی براش

آره معمولا بعد از خوردن شیر که آروم بود نی خوابوندمش تو بغلم میذاشتم رو صورتش و میزدم حتما قبلش هم اسپری رو خوب تکون.بده و برای اولین بار استفاده میکنی چند پاف بیرون دمیار بزن بعد به دمیار وصلش کن چون پافهای اول خالیه و بذار رو صورتش من تا بیست می شمردم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..