2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم م)ذ)ه)ب)ی)ا)ن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست
هیچیه گوش در یه گوش دروازهاگر به زبون اورد مستقیم گفت نماز بخون و فلان کن، بگو شما پی کار خودت باش

اینجچری روشون بهم باز میشه باید با سیاست پیش بره اگه خودشو برای اونا عزیز کنه زندگیش با شوهرشم دچار مشکل نمیشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اینجچری روشون بهم باز میشه باید با سیاست پیش بره اگه خودشو برای اونا عزیز کنه زندگیش با شوهرشم دچار ...

این میشه دو رویی

تو اگر بخوای با دستمال کشی و بادمجون دور قاب چینی عزیز شی به درد نمیحوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی حداقل جلوشون نکاز بخونی؟ باور کن خیلی به نفعته ها دو بار جلوشون نماز بخونی همیشه خوبیت رو به ...

چرا ادم باید دو رویی کنه و مهرطلبی کنه؟

یبار به حرفشون باشه تا بقیه ی عمرش باید گوش به فرمان باشه و اونا هم برای هرچیزی همین رویه رو در پیش میگیرن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

وقتی با یه شخص ازدواج میکنی باید خانواده اش رو قبول کنی تا اونا هم تو رو قبول کنن. نمیشه اره بدی و تیشه بگیری. پس بهتره میانه رو بگیری . مثلا اگه اونا مانتوی بلند میپوشن تو هم خیلی کوتاه و سرلخت نگرد مانتوی رو زانو بگیر و شال خوب بنداز . یا میبینی نماز خونن تو هم ادعای بی نمازی نکن. 

به هر حال وارد جمع میشی باید یه سری اعتقادات اونا رو احترام بزاری و از اونا بشی. 

خودا رو بزار جای مادرشوهرت شاید بهش بگن تو که مذهبی هستی چرا تیپ عروست اینجوریه. خوب طبیعیه ناراحت بشه. پس یه کاری کن نه سیخ بسوزه نه کباب. هم دل اون خوش بشه هم خودت.میانه رو باش

محل نده عزیزم . مادرشوهر خواهر منم دقیقا همینجوری بود . هی از حجاب خواهرم ، غیرمستقیم به خود خواهرم بد میگفت افراد دیگه رو مثال میزد میگفت اره فلانی حجابش اینجوریه مادرشوهرش انقد ناراحته پدرشونرش انقد ناراحته .

خواهرم فقط لبخند میزد میگفت اره درست میگین . بله بله. ولی محل نمیداد و در عمل کاری نمیکرد😂😂 دیگه از ی جایی از سرشون افتاد .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

این میشه دو روییتو اگر بخوای با دستمال کشی و بادمجون دور قاب چینی عزیز شی به درد نمیحوره

یه جاهایی اسمش سیاسته رک بودن همیشه هم خوب نیست 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بدت رو نمیخواد عزیزم

ادم هرچی داره از خدا داره

با خدا اشتی کن

تا زندگیت کن فیکون بشه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

چرا ادم باید دو رویی کنه و مهرطلبی کنه؟یبار به حرفشون باشه تا بقیه ی عمرش باید گوش به فرمان باشه و ا ...

درسته اما ایشون فعلا همین مشکل رو داره وهنوز عقده وقتی بره سر خونه زندگیش نیازی نیست اینکارا رو انجام بده اونموقع میتونه رابطشونو کمتر کنه الان که شوهرش خونه پدرشه اینم خونه باباشه بهتره یکم باهاشون راه بیاد

یه جاهایی اسمش سیاسته رک بودن همیشه هم خوب نیست

نه قربونت 

راجع به اعتقاداتت، راحتی و آسایشت، راحتی و آسایش خانوادت و عزیزانت باید همیشه یه عزم راسخ داشته باشی و یه زبون بُرنده

در غیر این صورت تو سری خواهی خورد و هر کسی خیال میکنه تو رو تغییر خواهد داد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه قربونت راجع به اعتقاداتت، راحتی و آسایشت، راحتی و آسایش خانوادت و عزیزانت باید همیشه یه عزم راسخ ...

نظر شما قابل احترام و تأمله 💐💐