2777
2789
عنوان

دعا نویس

327 بازدید | 36 پست

سلام کی طنین محمودی رو می‌شناسه دعا نویس اینستا من ۱ میلیون پول دادم الکی حتی جواب هم نداد دارم سکته میکنم پول کمی نبود میتونستم خرج چیز دیگ کنم چیکار کنم من باید شکایت کنم از این خانم

شکایت که دستت به جایی بند نیست

چرت تحویلت میدا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنم من بخدا حالم داره بد میشه حرص میخورم😭😭۱ میلیون زور داره

بیخیال پول یه پیتزا 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من پارسال ۷۵۰ سرکتاب دادم ابوادریس با چه بدبختی واریز کردم دعاش خیلی گرون نتونستم پول بدم 

آخرش حرف خودش شد گفت دعانویس های معمولی نمیتونن درمانت کنن من بعد یه سال هنوز خوب نشدم 

فقط تو سرکتاب کلی سوره معرفی کرد همونارو دارم میخونم 

یادنی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر  

همشون کلاهبردارن ، پولتون هم خوردن اگه خواستید طرح شکایت کنید 

کاربر آقا هستم 🤓 کارشناس ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی⚖️                                                                                       

من پارسال ۷۵۰ سرکتاب دادم ابوادریس با چه بدبختی واریز کردم دعاش خیلی گرون نتونستم پول بدم آخرش حرف خ ...

ای بابا بخدا اینا چرا اینجوری میکنن با قمار پول میگیرن من چقدر خرم پول به این چرت پرتا دادم زور داره به یکی ک نه میشناسی پول بدی 

بابا این کلاه برادره چرا این کارو کردی حداقل قبلش اینجا یکم تاپیک میزاشتی مطمئن میشدی خب

دارم سکته میکنم😭😭😭😭چیکار کنم وقتی بلد نیستن گوه میخورن دعا نویس میشن