2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فقط الان لیست بلند شوهرم ارسال شد که اینارو امادخ کن امشب فوتباله😑😂

منم صبح به بابام گفتم رفته یه عالمه چیپس و تخمه خریده😎👊🏼زندگی با فوتبالیا سخت

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

منم صبح به بابام گفتم رفته یه عالمه چیپس و تخمه خریده😎👊🏼زندگی با فوتبالیا سخت

خیلی سخته 😂گفته من تخمه و چیپس و پفک میخرم تو سالاد و نوشیدنی و کروسان اماده کن😑😂

ایشالا که تیمت ببره و خوشحال بشین با وجودی که قرمزم

منم قرمزم بابا😂دو آتییییشه ولی میخوام ببینم چیمیشه رای بیرو اومده حسینی رفته سپاهان خیلی دوست دارم بدونم روحیشون چطوره😂👊🏼

منم قرمزم بابا😂دو آتییییشه ولی میخوام ببینم چیمیشه رای بیرو اومده حسینی رفته سپاهان خیلی دوست دارم ...

استقلال امسال فوق العاده حمایت شده از طرف هلدینگ ولی نقطه صعفش مربیش هست برعکس تراکتور که نقطه قوتش مربیش هست

استقلال امسال فوق العاده حمایت شده از طرف هلدینگ ولی نقطه صعفش مربیش هست برعکس تراکتور که نقطه قوتش ...

یه مربی زمانی مربیه که براش بازیکن بخرن فکرکردی زنوزی نبود اسکوچیچ چه تحفه ای بود حالا،خوب تغذیه کردنش خوبم دارن جواب میگیرن،برعکس ما

خیلی سخته 😂گفته من تخمه و چیپس و پفک میخرم تو سالاد و نوشیدنی و کروسان اماده کن😑😂

🤣طرفدار استقلال هستن همسرتون؟! 😎دشمنی دیرینه ای با آبیا داریم ولی رقیب سنتی ببره خیلی بهتر از رقیب تازه به دوران رسیدمونه

یه مربی زمانی مربیه که براش بازیکن بخرن فکرکردی زنوزی نبود اسکوچیچ چه تحفه ای بود حالا،خوب تغذیه کرد ...

ما هنوز باید الاف وحید امیری و سروش رفیعی و علی علیپور و یاسین سلمانی و ‌.... اینا آخه بازیکنن