سلام خانوما پسر من سیزدهم پنج ماهه شد اما خیلی شل،دستاش انگار حس نداره نگاه میکنی اما همه چی دستش میگیره نگه میداره، میتونه رو پاهاش وایسه گردنم گرفته نه کامل اما وقتی بلندش میکنی نمیتونه سرش و بالا بیاره فقط وقتی صداش میکنیم سرشو میاره بالا کامل نگه میداره
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
وای عزیزم حرفت خیلی بی منطقیه،مدمئنم این حرف دیگرانه که بهتون گفتن واقعا چه انتظاری از بچه ۵ماهه دارید،اونم در حالی که این همه پیشرفت داشته و همه چیزو میگره دستش و پاهاشم میتونه تکیه گاهش کنه
نمیدونم از چیه بچه های این دوره زیاد بدنشون شله. یکی از علتش اینه بدن بچه رو با اب گرم خیلی میشورین. من دخترم یه سالشه از اول ماشاالله بدنش سفته لوس بار نیاوردیم از اول. مادربزرگم مینداخت بالا و پایینش میکرد همیشه 😂
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد
شاید باورنکنی با آب گرم نمیشورم،پسر بزرگترم ۱۸ماهشه اصلا اینجوری نبود
آره پارسال من زایمان کردم دخترم از روز اول بدنش سفت بود و شل ول نبود. اما پنج ماه پیش زن عموم زایمان کرد. بعدش دختر عموم زایمان کرد هر دو بچه هاشون بدنشون شله خیلی
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد