2777
2789

میخوام خرداد همه یازدهم ترمیم بزنم

میشه ؟یا نه 

یا فقط دوازدهمی ها میشه

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه هر دو رو ترمیم کنی

هردو رو باهم ؟

الان یازدهم این خرداد بدم ترمیم کنم

دوازده و خرداد ۱۴۰۶ ترمیم بزنم؟

یا باید کلا درسم و تموم کنم بعد هردو رو باهم ترمیم بزنم 

گیج شدم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

هردو رو باهم ؟الان یازدهم این خرداد بدم ترمیم کنمدوازده و خرداد ۱۴۰۶ ترمیم بزنم؟یا باید کلا درسم و ت ...

میتونی هر سال یکیش رو ترمیم کنی ولی خب باهم بهتره چون تو اون یه سال کمی ترازت افت میکنه

میتونی هر سال یکیش رو ترمیم کنی ولی خب باهم بهتره چون تو اون یه سال کمی ترازت افت میکنه

من هنوز درحال تحصیلم تو مدرسه بزرگسالان 

فعلا سال دیگ دیپلم میگیرم ۱۴۰۶ اینا 

ولی یازدهم و این دی تموم میکنم 

الان این  خرداد میتونم برم یازدهم ترمیم بزنم 

اخه میگن باید دیپلم داشته باشی یا فارغ بشی

نه مثلا امسال یازدهمایی که اومده بودن دوازدهم هم میتونستن ترمیم کنن

ینی حین تحصیل نمیشه ؟باید دیپلم بگیرم بعد

نه قبلش هم میشه دیگه بچه های دوازدهم تو خرداد که هنوز دیپلم ندارن

اها 

مرسییییی ازت😘😘😘😘