2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

42 بازدید | 5 پست

من مشکل هورمونی دارم یه مدت دارو و داروی گیاهی استفاده میکنم درست میشم

دوباره پریود نمیشم

ریزش مو

البته قبلا کلم بروکلی استفاده میکردم کامل منظم کرده بود الان پیدا نمیشه اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینو محض احتیاط میگم خیلیا هنوز زعفرون دم میکنن لطفا اگه اینکارو انجام میدی دیگه نکن چون خیلی خطرناکه و حتی باعث بدتر به هم ریختن هورمون ها میشه

داروهای گیاهی دیگه هم معلوم نیست چقدر تاثیر داشته باشن پس بهتره بری دکتر و قرص بهت بده

عزیزم اینو محض احتیاط میگم خیلیا هنوز زعفرون دم میکنن لطفا اگه اینکارو انجام میدی دیگه نکن چون خیلی ...

دکتر هم رفتم متاسفانه دارو ها بدتر عوار۱ داشتن

حالا گیاهیا بهتر کردن

نه کلا زعفرون استفاده نمیکنم

دکتر هم رفتم متاسفانه دارو ها بدتر عوار۱ داشتنحالا گیاهیا بهتر کردننه کلا زعفرون استفاده نمیکنم

من سه سال پیش به خاطر تنبلی تخمدان رفته بودم دکتر بهم پروژسترون داد و گفت هروقت بیشتر از هفت روز که پریودت عقب افتاد و اتفاقی نیوفتاد دوتا از این قرص و هم زمان بخور و همینکارو کردم کمتر از ۲۴ ساعت پریود میشدم الانم نزدیک یکسال و نیمه که مشکلی ندارم و خوب شدم قرص هم نمیخورم