2777
2789
عنوان

چه کتابی خوندی تا حالا

374 بازدید | 63 پست

معرفی کنید. برامون تعریف کنید ما هم آشنا بشیم.

اگه اشتباه نکنم با همین کاربریم کتاب های زیادی معرفی کردم.

اگر نبود منم معرفی می‌کنم دوباره.

در بین اینا اگه کسی کتاب مذهبی و درباره اسلام که حلتون وشیرتی داره خونده هم معرفی کنه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15913284/کتاب-های-مورد-علاقه-تون-

چیه 

اینم لینک کتاب هایی که معرفی کردم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اسی میگم شما ک کتابخون هستی و کتاب های زیادی خوندی،کتاب چه تاثیری در زندگیت داشت؟ ایا خیلی موثر بود و کمکت کرد؟ 

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف که نمیتونم بکنم چون زیادن طی سالها خوندم

مثل همه کتابهای 

موریس مترلینک

فرانتس کافکا

ژان پل سارتر

اریک فون دنیکن

هوشنگ معین زاده

احمد کسروی

زرین کوب

تمام کتابهای اینارو خوندم

اسی میگم شما ک کتابخون هستی و کتاب های زیادی خوندی،کتاب چه تاثیری در زندگیت داشت؟ ایا خیلی موثر بود ...

بله عزیزم حتما.

کتاب نجات دهنده ی زندگی من بوده.

براتون بگم که به شدت خجالتی بودم، با عزت نفس پایین.

بد تر ازتون نمیتونستم وارد جامعه بشم،  وقتی هم ازدواج کردم هزار درد دیگه…..

از خدا خواستم راه نوشتن بده، با یه خانمی آشنا شدم کتاب معرفی می‌کرد من میخوندم.

آلبته من از بچه‌ی اهل مطالعه بودما،ولی کتاب خوب نمیخوندم.

حالا خودم میدونم نیاز به چی دارم و خودم انتخاب می‌کنم که چی بخونم.

عزیزم من نمی‌تونم ‌عاجزم که بتونم وصف کنم کاری که مطالعه با من و زندگیم کرده.

فقط اینو بهتون میگم که شاید آدم بتونه یک وعده غذا بخوره و زنده بمونه ولی اگه مطالعه نکنه روحش حتما میمیره.

دیگه فکر کن چقدر کتاب ارزشمند هست.

یکی از معجزه های الهی همیشه به صورت کلام و کتاب بوده.

البته همه کتابای دنیا جمع بشن هم به قرآن نمیرسن.

این روزا علاقه کند شدم به اصول اسلام.

تعریف که نمیتونم بکنم چون زیادن طی سالها خوندممثل همه کتابهای موریس مترلینکفرانتس کافکاژان پل سارترا ...

عزیزم رمان هستن؟

تعریف که نمیتونم بکنم چون زیادن طی سالها خوندممثل همه کتابهای موریس مترلینکفرانتس کافکاژان پل سارترا ...

اسم زرین کوب رو زیاد شنیدم.

ایشون همون استاد دکتر معین هستن؟ همون کسی که نویسنده کتاب دو قرن سکوت هست؟

اسم زرین کوب رو زیاد شنیدم.

ایشون همون استاد دکتر معین هستن؟ همون کسی که نویسنده کتاب دو قرن سکوت هست؟

هوشنگ معین زاده فرق داره گلم

ایشون رو‌میدونم فرق داره.

منظورم این بود استاد ایشون هستن؟

الان دارم رمان بادبادک باز رو میخونم عالیه

عزیزم میشه یه کوچولو تعریف کنید برامون؟