2777
2789
عنوان

همچین عروسی دعوت بشید میرید ⁉️‼️

242 بازدید | 18 پست

بچه ها من پسرخالم ۲ ساله ازدواج کرده بعد من خانمشو کلا ۳ بار دیدم اصلا رابطه صمیمی نداریم من حتی فامیلی این خانمو نمیدونم فقط اسم کوچیکشو میدونم حتی نمیدونم خونشون کجاست و ...

حالا سال پیش خواهر این خانم عقد کرد ولی تو عقدش خاله منو که مادرشوهر خواهرش میشه رو هم دعوت نکرده بود ! ( خالم شوهرش مرده کلا خودشه و خودش )

.

الان خواهر همین خانم عروسی گرفته

منو و تمام دخترخاله ها و فک و فامیل مارو دعوت کرده من اصلا دخترو رو یه بار تو عقد پسرخالم دیدم حتی نمیدونم اسمش چیه !

شوهر منم دعوت کرده !

واقعا برام عجیبه به نظرم اصلا نه وظیفش بود دعوت کنه نه به من میرسه که برم اخه از هفت پشت غریبه ایم !

نرم هم فک و فامیل حرف در میارن

واقعا نمیدونم چه کنم بعدا که پرسیدن چرا نیومدی چی بگم ؟؟؟

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نسبت های فامیلی رو درست متوجه نشدم ولی در کل خب یه سری بودجه شون میرسه همه رو دعوت میکنن یه سری فقط فامیل های درجه۱ رو دعوت میکنن ، تازه گفتید عزادار هم بوده خب نگفتن که تازه ناراحت نشه(البته من اینطور فکر میکنم)

من حوصله و هزینه عروسی رفتن خود پسر خاله رو ندارم چه برسه خواهر زنش

منم میگم برم باید کادو هم ببرم اصلا وظیفه من نیست ! 

عجیبه برام که نشناخته چرا دعوت کرده ؟ همش فکر میکنم دختره خودش گفته خانواده شوهرمو دعوت کن ببینن عروسی ما چه شکلیه برا منم همچین بکنن ... ( خواهرش عقده ) 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

الان یه رستوران بری و موزیک زنده باشه کلی باید هزینه کنی وقتی برا مراسم دعوت کرده یعنی یه چیزی دیده روت حساب کرده برو شیک برو برقص و خوش باش الان دیگه به بهانه چهار شنبه سوری شب یلدا و غیره یه مراسم های شادی میگیرن تالار و شام و موزیک مردمی که همو نمی‌شناسند میرن حسابی خوش میگذرونن حالشون عوض میشه 

من بودم نمیرفتم .من فک و فامیلای جاریمم چون تازه اومده بود وارد این خانواده شده بود بزور میرفتم ولی هر وقت خانواده ش میان اصلا اونورا افتابی نمیشم(اخلاقشون حسودن و حرف ببر بیارن اصلا نمیرم ببینمشون ) اوو اونم فک و فامیل شوهر دختر خاله شوهر دیگه چیه 

نسبت های فامیلی رو درست متوجه نشدم ولی در کل خب یه سری بودجه شون میرسه همه رو دعوت میکنن یه سری فقط ...

نههه شوهرش خیلی وقته مرده منظورم اینه خالم تنها بود هزینه ای نداشت که اونو دعوت کنن نه به این شوری شوری که کم مونده دختر عمه شوهر منم دعوت کنن نه به اون بی نمکی که مادرشوهر تک و تنهارم دعوت نکردن

نرو

برام عجیبه اصلا چرا دعوت کرده ؟؟

نمیدانم

تشکر میکنم 😎

الان یه رستوران بری و موزیک زنده باشه کلی باید هزینه کنی وقتی برا مراسم دعوت کرده یعنی یه چیزی دیده ...

منو اصلا ندیده 🙂