2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک و برنج و نون کمتر بخور،اگه مشکل خاصی نداری از ماه هفتم پیاده روی کن که هم چاق نشی هم زایمانت راح ...

بخدا از خدامه هیچی نخورم.دیروز بهداشت برنامه غذایی داده مثلا غذای برنجی ۱۵قاشق سر خالی.من ده تا خوردم نزدیک بود بمیرم.من قبل بارداری هم کلا کم غذا بودم.دیروز تا پای مرگ رفتم

بخدا از خدامه هیچی نخورم.دیروز بهداشت برنامه غذایی داده مثلا غذای برنجی ۱۵قاشق سر خالی.من ده تا خورد ...

پس نگران چاقی و ورم نباش،چیزایی که دوست داری بخور،میوه و آب زیاد بخور،استرس نداشته باش انشالله نی نی سالم بیا بغلت🥰😇

👨‍👩‍👧
پس نگران چاقی و ورم نباش،چیزایی که دوست داری بخور،میوه و آب زیاد بخور،استرس نداشته باش انشالله نی نی ...

آخه دلم نمیخواد حداقل تا چهارماهگی شکمم جلو بیاد یا وزنم بالا بره چیکار کنم😭

نمک و قند کمتر استفاده کن اگر بچه دختر باشه ورم داریی در کل

فکر نکنم ربطی به جنسیت داشته باشه من سر هر دوتا بچم ورم نداشتم تو خوراکم هم رعایت نمیکردم همه چی میخوردم

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

اون دیگه بستگی به شکل هیکلت داره بعضیا تا ۶ ماه معلوم نمیشه،اگه پهلو اینا داری،من خودم شکمم تیز بود از ۳ماه مشخص شد،همه فکر میکردن دوقلو دارم با اینکه دخترم ۲کیلو و ۷۰۰ گرم بدنیا اومد😊🫠

👨‍👩‍👧

اگه لاغری و شکم نداری نمیاد

خواهر من 20هفتس تازه یکم شکم اومده جلو فقطم یه کیلو اضافه کرده

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

فکر نکنم ربطی به جنسیت داشته باشه من سر هر دوتا بچم ورم نداشتم تو خوراکم هم رعایت نمیکردم همه چی میخ ...

پسر یکم آدم رو لاغر میکنه مخصوصا از ناحیه صورت 

اما دختر نه هم ورم میاره هم صورت توپر تر میشه