2777
2789
بله درست. فردا اون جایی که تو میخوای نمیره ووووو. دعوا شروع میشه

از اولشم جاهایی که من میخوام نرفته یکی دو بار اونم مجبور شده کلا عقایدش اینه که با فامیلای اون رفت آمد کنیم اونم مادرش یادش میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب با زورم نمیشه که جایی رفت آسیب روحی و روانی اونو کی می خاد جبران کنه

اصلا ما در قانون خانواده داریم. مرد باید مسکن متناسب با شان خانم تهیه کنه هر جا نمی تونه ببره. پرونده ای بود. مرد عدم تمکین زده بود با کارشناس رفتیم دیدیم خانه ی مرد  خانه پدرشه و 8 نفر دارن تو خونه کوچک که یک دستشویی و حموم داره زندگی می کنن. قاضی رد مرد و به مرد گفت مسکن مناسب تهیه کن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ببخشید حتی اگر خونه مادرش باشه

گیریم خونه مادرشم حق نداشته باشه !  خب که چی؟ از شرع و قانون پرسیدی . خود طرفو چیکار میکنی . یه راه ساده تر ... بگو خونه مادرت نمیام تو هم خونه مادرم نیا ... اینجوری بی دردسر ادامه بدید . نمیشه ک تو نری اون بره خونه مادرت

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گیریم خونه مادرشم حق نداشته باشه ! خب که چی؟ از شرع و قانون پرسیدی . خود طرفو چیکار میکنی . یه راه ...

کاش به همین سادگی حل میشد اون اصلا خونه مامان من نمیاد منم انتظار ندارم ولی میگه من تو فرق داریم تو عروسی وظیفته بیای 

کاش به همین سادگی حل میشد اون اصلا خونه مامان من نمیاد منم انتظار ندارم ولی میگه من تو فرق داریم تو ...

خب پس باید گف چ غلطا . نمیره تو هم نرو دیگه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏