2777
2789
عنوان

حس چاقو زدن به یکی

761 بازدید | 74 پست

مدام دوست دارم یه نفر چاقو بخوره من آقایی نزدیک دو ماه رابطه پیامکی داشتم و پیام های احساسی و قشنگ بهم میداد و هفته ای یکبار همدیگه رو می‌دیدیدیم تو جلسه همگانی با اومدن یه دختر جدید به جلسه متوجه شدم کمرنگ تر شد اما هیچ وقت از رابطش با دختره نگفت و من ساده هم تصور نمی‌کردم به این زودی دنبال یکی دیگه راه بیفته و بعد مدتها با همون دختر ازدواج کرد و در جواب سوال من که با احساس من بازی کردی گفت ما فقط دوست بودیم چنان نفرت در وجود من هست و احساس مورد سواستفاده قرار گرفتن دروغ و فریب که هر بار دوست دارم با چاقو بزنمش یا بمیره روزی نیست که نفرینش نکنم که احساس پاک کنم به بازی گرفته تو کتابی خوندم کشیش به پسرش میگه مبادا دست دختری رو بگیری بدون اینکه قصد ازدواج داشته باشی چون اون دختر پر از احساسه چند ماه گذشته اما فراموش نشده و حتی خودم هم دارم اذیت میشم کی این تنفر از بین می‌ره کی شما تجربه کردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتنی باید می‌رفت چه خوب که زود رفت دیگه فکرشو نکن اون که راحت آدم های اطرافشو عوض می‌کنه مطمئن باش آدم خیلی خیلی عوضیه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

برا دو هفته که دستتو گرفته میخوای چاقو بخوره؟ عزیزم یه کم رحم داشته باش. اگه بهت قول ازدواج داده و زیرش زده کارش درست نبوده ولی خداییش تو هم خیلی ترسناکی ممکنه پسره همین روحیتو متوجه شده که رفته. قرار نیس کسی تا آخر عمرش یکیو با هر اخلاقی تحمل کنه و ما وظیفه داریم از آدمای خشن دور شیم

رفتنی باید می‌رفت چه خوب که زود رفت دیگه فکرشو نکن اون که راحت آدم های اطرافشو عوض می‌کنه مطمئن باش ...

از کجا میدونی از اخلاق اسی فرار نکرده؟ اسی هم خیلی بی‌رحم و خشنه‌ . تا حرفای هردو نفرو نشنوی نمیتونی قضاوت کنی

از کجا میدونی از اخلاق اسی فرار نکرده؟ اسی هم خیلی بی‌رحم و خشنه‌ . تا حرفای هردو نفرو نشنوی نمیتونی ...

و شاید.....!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من شنیدم آدمای خوب وقتی کسیو نفرین میکنن مریض میشن. اگه تو ام آدم خوبی هستی نفرین نکن چون خودتو مریض میکنه. و بدخواه کسی نباش برا خودت پیش میاد. ولی اگه آدم بدی هستی و اگه خشن و بی رحمی، بهش حق بده نتونه پات بمونه و بره با یکی که مهربون تره 

رابطه خاصی هم نداشتین فقط دو ماه پیامکی سعی کن فراموشش کنی .طرف چند سال با دختره بازی میکنه و بعد ول ...

چند بار هم پیشنهاد بیرون داد و من نرفتم واقعا نمی دونن بقیه که چندین سال بازیشون میدن چیکار می‌کنن من چندین ماه منو بازی داد اینطوری شدم ولی باز هم حق ندارن بگو یک هفته اون همش از من تعریف میکرد زل می‌زد بهم بدی ندید من هیچ وقت کسی رو که با احساسم بازی کنه نمیبخشم نمی‌دونم چطور بقیه میگذرن

من شنیدم آدمای خوب وقتی کسیو نفرین میکنن مریض میشن. اگه تو ام آدم خوبی هستی نفرین نکن چون خودتو مریض ...

من هر کسی و نفرین کردم چوبش خورده اما این فعلا نگرفته

چند بار هم پیشنهاد بیرون داد و من نرفتم واقعا نمی دونن بقیه که چندین سال بازیشون میدن چیکار می‌کنن م ...

دیگه چند ماه بوده برای شناخت دیده نه اونی ک مد نظرشی نیستی رفته گناهی نکرده که...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....