2777
2789

پسرم ۱۶ سالشه ار کربلا میاد . باباش میخواد گوسفند سر ببره ندر بده. گفتم همین گوسفند رو شام درست کنیم دعوت کنیم بقیه رو میگه نه دردسره زحمته هم تو کمردردی هم من. من که میدونم کلا از دعوتی دادن خوشش نمیلد.

چه کنم چی بگم راضی بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چ‌بخواد نخواد ک مهمون میاد حتما نباید ۱۰۰ تا دعوت کنی در حد خانواده خودت و خودش باشه اوکیه دیگ

خانکاده خودم هستن فقط . خانواده همسرم شهرستانن. دیروز ک گفتم گفت باشه ولی امروز صبح باز مخالفت کرد

گلم گوشت رو توی فامیل ما پخش میکنیم

اها پس واسه خودتون قربونی میکنید فکر کردم دست نیازمند میدید !!! پس دیگه فرقی نداره در هرصورت دست فامیلتون میرسه واسه همین همسرت نمیکیره مهمونی دیگه حوصلشم نمیاد 

راست میگه دیگه گوسفند ببری نهتیت میزاری تو نایلون به هر کس یه دونه میدی ولی بخوای غذا درست کنی برنج میخوای حبوبات میخوای میوه شیدبنی باید بخری سبزی سالاد باید داسته باشی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا