2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم داره

علائم شون چیه؟اینکه احساس خفگی کنی و سردرد و با بینی نشه نفس کشید هم جزء علائمش هست؟احساس میکنم بالای بینیم سنگ گیر کرده 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یکی از بستگان داشت دارو طب اسلامی استفاده کرد خیلی بهتر شد اما ادامه نداد چون مصرف یکی از داروهاش واقعا سخته وگرنه بقیه راهکاراش راحته،اخرش رفت عمل کرد 

تاپیکمو بخون و شما با چند درمانگر مشورت کن ممکنه نیاز به قطره جامع مرزنجوش که تحملش سخته نباشه 

علائم شون چیه؟اینکه احساس خفگی کنی و سردرد و با بینی نشه نفس کشید هم جزء علائمش هست؟احساس میکنم بالا ...

بله این علائم رو داره،یکم باد بهش بخوره فورا بینیش کیپ میشه،شبا با دهن باز میخوابه،با کوچکترین هوای خنکی سینوساش فعال میشه

عزیزم علائمی که توی این تاپیک زدم رو داشتن؟

مخصوصا موقع خواب راحت نفس نمی‌کشید با دهان باز میخابید

زودتر سرما میخورد همش سینوزیت داشت و بینیش کیپ بود و سردرد میگرفت 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله این علائم رو داره،یکم باد بهش بخوره فورا بینیش کیپ میشه،شبا با دهن باز میخوابه،با کوچکترین هوای ...

واااای دقیقا همینجورم همیشه سردرد دارم و انگاری سرماخوردم، باید پیش دکتر گوش و حلق و بینی رفت؟عکس میگیره بعدش؟

مخصوصا موقع خواب راحت نفس نمی‌کشید با دهان باز میخابیدزودتر سرما میخورد همش سینوزیت داشت و بینیش کیپ ...

آره منم دقیقا اینجورم و بیدار که میشم حس میکنم تا نصف نای سوخته😄بعد عکس گرفتن مشخص میشه؟...عملش با زیبایی که انجام میشه سخت نیست؟

واااای دقیقا همینجورم همیشه سردرد دارم و انگاری سرماخوردم، باید پیش دکتر گوش و حلق و بینی رفت؟عکس می ...

آره عکس میگیره و فعلا دارو میده تا عفونت سینوسهات برطرف بشه بعدشم اگه خواستی عمل کنه

آره منم دقیقا اینجورم و بیدار که میشم حس میکنم تا نصف نای سوخته😄بعد عکس گرفتن مشخص میشه؟...عملش با ...

قبل عمل عکس میگیری مشخصه 

نه عملش سخت نیست بالاخره که بینی رو باز میکنه اونم همونجا درست میکنه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40