2777
2789

اوهوم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندم کامنتت رو جوابت دادم پاکش کردی

این جوابش بود:

چرا اینجوری نوشتی؟ از خنده پاره شدممم😂😂😂😂

من دیگ حال ندارن دوباره بخونممم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خوندم کامنتت رو جوابت دادم پاکش کردیاین جوابش بود:چرا اینجوری نوشتی؟ از خنده پاره شدممم😂😂😂😂من دی ...

بخون دیگه ۲دقیقه وقت میبره

ماهم عذاب وجدان نگیریم

خدایا من اینجا چیکار داشتم اخه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

بخون دیگه ۲دقیقه وقت میبرهماهم عذاب وجدان نگیریمخدایا من اینجا چیکار داشتم اخه

فردا ان‌شاءالله قضاء بجا میارم

دعاکن فردا زود بیدار شم الان خیلی دیر میخوام بخوام کلافه شدم😓 تا الان برای نمازصبح بیدار بودم ک اونم باطل شد😓😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

فردا ان‌شاءالله قضاء بجا میارمدعاکن فردا زود بیدار شم الان خیلی دیر میخوام بخوام کلافه شدم😓 تا الان ...

خدا شاهده

اگه بخوابی

چ جوری خوابت میبره؟

شوخی میکنم بخواب بابا

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

خدا شاهدهاگه بخوابیچ جوری خوابت میبره؟شوخی میکنم بخواب بابا

😂❤