2777
2789
عنوان

همینجوری

42 بازدید | 0 پست

امروز از دندونپزشکی اومدم با درد شدید دندان من یک دندونی دارم که شکسته و فقط و فقط متخصص ریشه میتونه درستش کنه ولی فکر میکنین چی شد هیچی درستش نکرد بجاش چیکار کرد گیر داد به یک دندون سالم که عفونت داره و داره عفونتش پخش میشه و تا نمردی بیا درستش کنم منم که خر گفتم باشه تو دکتری و قبول کردم بعد اومدم خونه گفتن عفونت دندون که معلوم میشه و عکس دندونو برو نشون دکترای دیگه بده فکر میکنین چی شد همشون گفتن سالمه سالمه اصلا هم نباید بهش دست زد منم عصبانی ولی گفتم اشکال نداره بالاخره دکتر معروفیه حتما یچیزی حالیشه دیگه در هرحال باید ریشه هاشو خودش پر کنه دکتر دیگه که قبول نمیکنه میدونین چی شد گرفت انقدر بد پر کرد انقدر بد پر کرد تمام مدتی که داشت پر میکرد با بیحسی من درد خیلی شدید داشتم هرچی گفتم گفت بهم ساکت و باز درد شدید که اشکم و دراورد اومدم خونه دیدم دردش انقدر شدیده الان غش میکنم از درد اومدم باز مشورت کردم فهمیدم انقدر بد پر کرده احتمالا زده ریشه ها و شکونده خدا لعنتش کنه چرا من ادم نمیشم بدبختی اینجاست دکتره مورد اعتماد بود قبلش پیشش دندون عصب کشی کرده بودم ولی انقدر احمقم که حالیم نشده بود هنوز که اخه خر احمق تمام دندونای قبلیتم بد پر کرده یه بی حسی درست و حسابی نزده و تمام مدت با بیحسی درد خیلی شدید داشتی و اومدی خونه درد شدید داشتی تا مدت ها اونم غیر طبیعی اصلا درست نیست اصلا گیج میزنه به عکس دندون نگاه میکنه اصلا حالیش نمیشه که چشه من نمیدونم چرا انقدر خرم من از بس که تحت تاثیر اطرافیانم هی اینترنت میگه دکتره عالیه و خوبه و همه ازش تعریف کرده بودن و بدتر ازهمه اطرافیانم میگفتن دندونپزکش همینه دیگه خلاصه اصلا به اینترنت اعتماد نکنید هی نگید حالا مهم نیست تحمل میکنم حتما روند کار همینجوریه دیگه الان من موندم با کلی دندون خراب تر از قبل بدبختی اینجاست دندانپزشکم پیدا نمیشه فکر کن اینهمه درد و دندونام تا اخر عمر خراب و باز کلی درد و بیچارگی و بدتر همه پول هنگفتی که از من گرفت ترجیح میدم بگم تمام اینا مثل این میمونه که منو گرفته خفت کرده کلی کتکم زده و اخرشم تمام پولامو بزور گرفته باز بیشتر منطقیه تا بگم رفتم پیش دکتر احساس میکنم بیشتر رفتم پیش خفتگیر  ببخشید طولانی شد ولی واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم