2777
2789
عنوان

ویروس جدید

133 بازدید | 15 پست

کیا دچارش هستن من بچه هام ده روز هست گرفتن خوب میشن دوباره شروع میشه دو بار هم بردم دکتر دو روز خوب شدن دوباره از اول

اسهال و استفراغ هست شدید

خدا هست و این کافیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااای منننن 

ناااابود شدم ناااابود 

من دلدرد شدیییییییید داشتم و تهوع 

۲ بار تو یک روز رفتم زیر سرم 

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

واااای منننن ناااابود شدم ناااابود من دلدرد شدیییییییید داشتم و تهوع ۲ بار تو یک روز رفتم زیر سرم

پسر بزرگ من پنج سالشه یبار سرم زد دکتر بعد دو روز خیلی شدید بود دوباره بردم دکتر دیگه کلی آمپول اینا نوشت کوچیکه هم همینطور کلی آمپول اینا زدن خوب نمیشه که نمیشه 

خدا هست و این کافیست 

واااای منننن ناااابود شدم ناااابود من دلدرد شدیییییییید داشتم و تهوع ۲ بار تو یک روز رفتم زیر سرم

چه مدت طول کشید خوب شی عزیزم ؟

خدا هست و این کافیست 

پسر بزرگ من پنج سالشه یبار سرم زد دکتر بعد دو روز خیلی شدید بود دوباره بردم دکتر دیگه کلی آمپول اینا ...

تغذیه هم خیلی مهمه میوه نباید بخورن آبمیوه نباید بخورن سردی نخورن کلا 

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

چه مدت طول کشید خوب شی عزیزم ؟

راستش من پیش ۳ تا دکتر رفتم 

۲ تای اولی که اصلا انگار نه انگار (تو سرم هیوسین و ... زدن)

آخری که رفتم مثل اینکه داروهای قوی تری داد وقتی سرم زدم اومدم خونه قرصاش رو خوردم بهتد شدم و کم کم خوب شدم 

(میخوام بگم دکتر خوب ببرید) 

همون نزدیک به ۱۰ روز طول کشید  

تغذیه هم خیلی مهمه میوه نباید بخورن آبمیوه نباید بخورن سردی نخورن کلا

به ما هم دکتر گفت ولی بچه ها یکم آبمیوه و بستنی میخورن به حرفم گوش نمیدن 

خدا هست و این کافیست 

به ما هم دکتر گفت ولی بچه ها یکم آبمیوه و بستنی میخورن به حرفم گوش نمیدن

نباید بخورن من رفتم دکتر گفتن میوه های این فصل دلپیچه آورن کلا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز